Невероятно! Тото от „СкандаУ“ купил буса на папа Франциск

Тото от СкандаУ кара „скандална кола“ – 71-ва Форд Тауръс. За нея той казва: „Ако мина с нея през Студентски град, в един момент ще карам бременна.“.

Между другото Тото много се нерви, че по-старите хора го наричали Тито от Сигнал. Това признава самият той

Форд-ът е купен от Варна. Преди едно участие. После се прибрал с колата сам на ход. „Отиваме с жена ми в един парк на разходка. Виждам едно старо БМВ. И тогава ми стана мечта да имам ретро кола, която от време на време да си я карам“, спомня си той.

Тото е бил късан на листовки. Направо на изпита си е играл на тото. Обаче го скъсали, защото хиксчетата не били само вътре в квадратчетата. Иначе имал само две грешки при възможно пет.

Кормуването му е било доста абсурдно, на 28 декември. 10 човека изпит, той е последен. 9 човека скъсани. Тогава инструкторът му казал: Има изпити и януари.

Тото обаче се качил в колата и започнал да кара. Изпитващият пробвал да го скъса по всевъзможни начини, но Тото не се предал и си взел изпита.

Първата кола на Тото е Смарт с четири врати. Била евтина версия на голф. Втората кола му е била Мазда Премаси, но е било прецаквация. Тото съветва да не си купувате коли от село Зверино. При покупката автодилърът го прецакал с дюзите и артистът имал чувството, че кара циганска кола.

Никога пък няма да познаете от кой Тото си е купил третата кола. При това Сеат-ът е бил собственост на шефа на най-сериозната фирма за киберсугирност у нас. Все пак той признава, че автомобилът е бил направо нов, пише „Блиц“.

Колата, с която Тото най-накрая е разбрал, че е успял била една Q7-ца втора ръка. Само година по-късно обаче той е дал над 24 000 лева, за да я оправи. Всичко започнало, след като той решил да я чипоса, за да отключи допълнителната мощност.

Най-любопитният автомобил, който Тото притежава, е Мерцедес В-класа. Оказва се, че на въпросният бус се е возил не кой да е , а самият папа Франциск. Това се наложило, защото сегашният глава на Римокатолическата църква се вози само с електрически коли, но те нямат много дълъг пробег.

„Тази В-класа е жестока, не знам защото дали е осветена. Надявам се Мерцедес да тръгнат да го търсят след време и да ударя кьоравото“, казва още Тото.