Неделина – първата напуснала „Фермата“ 9: Лицемерието ми е най-трудно да го приема

Само седмица след старта на деветия сезон на „Фермата“ по bTV един от участниците се раздели с предаването завинаги. Поп-фолк певицата Неделина Цанева първа си тръгна от стопанството след отборния елиминационен дуел и гласуването на съотборниците ѝ от „Канатица“.

Броени часове след напускането си от „Фермата“, Неделина гостува в сутрешния блок на bTV „Тази сутрин“.

„Дадох всичко от себе си. Не мога да кажа, че е имало нещо, което да ми е най-трудно, защото аз влязох с нагласата, че ще ми е трудно. Не съм очаквала да има лесен момент. За мен това е едно уникално преживяване – да излезеш от зоната си на комфорт, да не знаеш къде отиваш и да експериментираш със себе си. Аз съм изключително доволна, че излязох за себе си като победител“, сподели тя пред Мария Цънцарова и Златимир Йочев.

Малко по-късно тя гостува и в предаването „Преди обед“, където също разказа за преживяването си във формата, но и за живота си извън стопанството. Брюнетката сподели, че в момента е с изкуствен нокът на единия пръст на крака, след като една от кравите доста лошо я е настъпила.

Неделина разкри и, че в момента сърцето ѝ е заето, но поне засега не желае да споделя кой е мъжът до нея. Според слуховете господинът е част от екипа на „Фермата“.

„Сърцето ми е пълно с любов, но със сигурност не е никой от участниците. Не мога да кажа нищо за момента, нека да оставим нещата така на съдбата, на времето“, обяви певицата, предава dir.bg.

Тунингованата брюнетка открехна малко и от завесата за музикалната ѝ кариера, на която се е отдала изцяло. Неделина не крие, че попфолк средата, в която се изявява, не е много добра.

„Лицемерието ми е най-трудно да го приема в попфолк средите, в хайлайф средите. В модата не беше така силно изявена злобата. В попфолка приятелство няма, мога да го кажа твърдо. Доста капани са ми се случвали, които не са ок, но въпреки всичко продължавам“, завърши Неделина.