Неделина – първата напуснала „Фермата“ 9: Лицемерието ми е най-трудно да го приема

Само седмица след старта на деветия сезон на „Фермата“ по bTV един от участниците се раздели с предаването завинаги. Поп-фолк певицата Неделина Цанева първа си тръгна от стопанството след отборния елиминационен дуел и гласуването на съотборниците ѝ от „Канатица“.

Броени часове след напускането си от „Фермата“, Неделина гостува в сутрешния блок на bTV „Тази сутрин“.

„Дадох всичко от себе си. Не мога да кажа, че е имало нещо, което да ми е най-трудно, защото аз влязох с нагласата, че ще ми е трудно. Не съм очаквала да има лесен момент. За мен това е едно уникално преживяване – да излезеш от зоната си на комфорт, да не знаеш къде отиваш и да експериментираш със себе си. Аз съм изключително доволна, че излязох за себе си като победител“, сподели тя пред Мария Цънцарова и Златимир Йочев.

Малко по-късно тя гостува и в предаването „Преди обед“, където също разказа за преживяването си във формата, но и за живота си извън стопанството. Брюнетката сподели, че в момента е с изкуствен нокът на единия пръст на крака, след като една от кравите доста лошо я е настъпила.

Неделина разкри и, че в момента сърцето ѝ е заето, но поне засега не желае да споделя кой е мъжът до нея. Според слуховете господинът е част от екипа на „Фермата“.

„Сърцето ми е пълно с любов, но със сигурност не е никой от участниците. Не мога да кажа нищо за момента, нека да оставим нещата така на съдбата, на времето“, обяви певицата, предава dir.bg.

Тунингованата брюнетка открехна малко и от завесата за музикалната ѝ кариера, на която се е отдала изцяло. Неделина не крие, че попфолк средата, в която се изявява, не е много добра.

„Лицемерието ми е най-трудно да го приема в попфолк средите, в хайлайф средите. В модата не беше така силно изявена злобата. В попфолка приятелство няма, мога да го кажа твърдо. Доста капани са ми се случвали, които не са ок, но въпреки всичко продължавам“, завърши Неделина.

Previous post Закъса го! Миро има сериозни проблеми със здравето
Next post Пияницата Белослава продаде хотела си в Лозенец за 7 млн. лева