Нелина вдигна левъла на Неа Перамос, гласува по джапанки

Поп фолк певицата Нелина за първи път гласува на изборите от чужбина и разказа как е протекъл избирателният ден в Гърция.

„Гласувах като всеки отговорен гражданин на България! И ти гласува, нали?! Когато планирахме почивката ни в Гърция разбрахме, че ще имаме избирателна секция тук и пристигнахме спокойни, че ще съчетаем двете-удоволствието и дълга. От плажа отидохме в избирателната секция. Адресът и беше объркан в официалния сайт, въпреки това опашките от гласоподавателите са се извили от рано сутринта!

Организацията беше на ниво, бяха отзивчиви към гласоподавателите, помагаха при нужда и минахме със скорост 10-тина души за 10 минути. До към 17 ч. в това малко градче бяха гласували близо 900 нашенци! През цялото време прииждаха още и още българи. Донесохме кафенце да освежим комисията, че в късния следобед бяха още на по баничка и вода. Излязохме и си тръгнахме доволни от толкова съвестни и отговорни хора за бъдещето на страната ни!

А пред избирателната секция и наоколо все лъскави, скъпи возила и всички те с българска регистрация! Вдигнахме левъла на Неа Перамос“, пише Нелина в официалната си страница във „Фейсбук“.

 

Previous post Кака Лара изби рибата със зверски запой пред зетя
Next post Любовникът на Мария сложи край на кариерата й?