Нели Атанасова изплю камъчето за снахата

Потайната Нели Атанасова замени ефира с интериорен дизайн. Превърнала е хобито си в работа и вече има доста осъществени проекти зад гърба си.

Не крие, че работата пред камера й липсва, но пък е категорична, че винаги прави рязък завой, щом види, че нещата не вървят в желаната от нея посока. В един момент социалните контакти и ангажиментите започнали да й идват в повече.

Предвид безупречния й външен вид, не може човек да не се поинтересува какви грижи полага. Нели Атанасова разкрива, че покрай спортната си кариера се е научила да се храни правилно. Освен това се старае да консумира чиста храна, доколкото такава се предлага на пазара. Ползва подходящата за кожата й козметика като от време навреме прави лазерни процедури. Като цяло обаче е скептична към разкрасителните корекции.

Категорична е, че именно покрай съпруга си Александър Сано си дала сметка кои са истински важните неща в живота. Определя го като „кон с капаци“ (в най-добия смисъл), който не хаби излишна енергия да обръща внимание на злословията и живее щастливо. Към днешна дата вече все по-често и тя следва този пример.

По повод на множеството спекулации за приятелката на сина й – Иво Карамански-младши – Антоанет Пепе, Нели Атанасова казва, че не просто я харесва, а я обожава. На нея й е достатъчен фактът да вижда, че жената до сина й го прави щастлив. Освен това й се възхищава, че има смелостта да търси щастието и да се бори за него.

За момента младите все още не са говорили за сватба, но Нели Атанасова е категорична, че каквото и да решат, те с Александър Сано ще ги подкрепят.

Споделя, че когато Иво Карамански-младши катастрофирал, животът й тотално се преобърнал. Противно на очакванията, синът й, й помогнал да излезе от черната дупка, в която била изпаднала, вместо обратно.

Виждайки я колко много се измъчва, един ден Иво й казал да спре да го прави, защото вече е осъзнал какво му се е случило, приел го е и е продължил живота си напред. Освен това отбелязал, че е щастлив. В заключение посочил, че ако иска да му помогне, трябва да спре да се измъчва и би било добре да се усмихне.

Нели е категорична, че силата на сина й наистина е вдъхновяваща, пише „Уикенд“.