Ненаситни за секс! Тези 4 зодии не броят оргазмите

Четири зодии имат особено високо либидо – с други думи, постоянно търсят секс. Ето кои са те:

Овен

Овните пращят от енергия. За да я изразходват, те непрекъснато се занимават с нещо, включително със секс. А най-хубавото е, че винаги получават каквото искат, защото не се страхуват да си го вземат! Имате връзка с Овен? Подгответе се за бурен секс, пълен със страст и адреналин. Със сигурност няма да се отегчите, защото любовта му към експериментите го подтиква непрекъснато да изпробва нещо ново – в леглото и извън него, естествено!

Телец

Телецът също е ненаситно животно. И без това този знак е силно свързан с телесното и изразява привързаността си чрез допир. Ето защо Телците обичат не само дългите масажи и постоянните прегръдки и целувки, но и продължителния, страстен секс. Те определено не са привърженици на куикито (бързия секс), защото искат да се наслаждават на половия акт с всичките си сетива. При това се грижат не само за собственото си удоволствие, но и за това на партньора.

Лъв

Лъвовете са изключително чаровни! Но в противен случай не биха могли да утолят постоянната си жажда за секс. С флиртаджийското си поведение Лъвът успява да върти околните на малкия си пръст, а в леглото обича да изненадва с новаторски подход. Понякога желанието му да изглежда добре може да е малко егоцентрично, но именно в това се крие ключът за много горещи нощи: комплиментите! Лъвовете не само са забавни, но и извънредно лоялни и всеотдайни.

Скорпион

Горещо, по-горещо, най-горещо! Скорпионите са известни като секси зодии и това вероятно би потвърдил всеки, който е бил интимен с тях. Тласкани от страстта и приключенския си дух, те винаги са готови за креватни подвизи. Нищо чудно, че потенциалните сексуални партньори се редят на опашка при Скорпиона, понеже с галантните си маниери той упражнява магическо влияние върху себеподобните си, пише obekti.bg.