Ненчо Балабанов избяга от студа в Дубай

Човекът, който може да изпее всичко и да имитира всеки, се оттегли в пустинята. Ненчо Балабанов се спаси от софийския студ с пътешествие до Дубай.

Един от най-добрите пеещи актьори, който напоследък трупа слава с играта си в сериала „All Inclusive“, споделя с приятелите си за топлите си приключения.

Той показва клипче с хубостите на остров Палм Джумейра, известен с луксозните си хотели, и по забавен начин изброява какво вижда – чиста вода, като филтрирана от кана, мостове, небостъргачи и констатира, че хората работят градивно.

Близките му пожелават приятна почивка и макар да публикува селфита, не е ясно дали е сам по време на ваканцията. Той не пропуска да отдаде почит и на Майкъл Хитчинс, неповторимия фронтмен на „INXS“, когото нарича „великан“. Хътчинс е роден на 22 януари и напусна този свят на 22 ноември 1997 година.

Актьорът, който признава, че тенисът му е като наркотик, позира и пред най-високата сграда в света – Бурдж Халифа.

„Хората не знаят лични неща за мен, тъй като избягвам да говоря за личния си живот. Имало е моменти, в които и той е бил на показ и това не е било добре за мен“, сподели той преди време в „Събуди се“ по Нова.

Previous post Калин Врачански май отново е ерген
Next post Съпругата на Токев изпаднала в нервна криза след ефективната му присъда