Ненчо Балабанов се вихри по родното Черноморие

Ненчо Балабанов е във вихъра на плажните страсти и въпреки високите градуси, се е развихрил като за световно в свалките по родното Черноморие, съобщава Блиц.

Причината актьорът да е толкова активен дори и в 40-градусовата жега е новият сезон на комедийната поредица на „Ол Инклузив“, излъчвана в ефира на Нова телевизия. Новият сезон ще бъде излъчван през есента тази година.

Ненчо се опитвал да задоволи всички капризи на колежките си в жегата – екранната му половинка Елена Атанасова и София Маринкова, но не винаги това му се отдавало, твърдят очевидци.

Камерите са разположени на плажа в Албена, където цяла седмица температурата не пада под 40 градуса. За да избегнат високите температури, актьорите стават още по тъмно, за да снимат, но въпреки това до обяд вече всички са изморени и изнервени. Екшънът за втори път се случва край морето, след като първият сезон беше сниман в Лозенец.

Сега въпросът е дали Любен Кънев ще се появи в четвърти сезон или е започнал да обикаля кастингите из западна Европа, както правеше до старта на „Ол Инклузив“, пише „Стандарт“.

Previous post Караджов сподели защо със съпругата му нямат планове за дете
Next post Наталия Гуркова показа безкрайни крака