Ненчо Балабанов си хванал младо и богато гадже

Ненчо Балабанов официално показа новото си гадже. Тя се казва Катрин Русева и е 13 години по-млада от актьора, но разликата във възрастта не е пречка за любовта им.

Актьорът сподели няколко романтични кадъра от последната им романтична почивка в Дубай. Снимките получиха много позитивни коментари и пожелания от последователите на комика в социалната мрежа

Катрин няма нищо общо с шоубизнеса, но работи добре платена работа, дори пчели повече от известното си гадже. Тя е търговски консултант в една от най-големите автомобилни компании.

От шест години предлага баварци на корпорации, членове на международни организации и дипломати. Любовта ѝ към колите се заражда още в ранна детска възраст, когато започва да колекционира списания за коли и науча всички марки и модели, пише „Галерия“. Иначе е завършила УНСС и приятелите я определят като много амбициозна.

Това е втората публична връзка на Балабанов певицата Йоана Драгнева. Двамата се разделиха преди шест години заради нежеланието му да се ожени за нея. Ненчо има 16-годишен син Богомил от единствения си брак с по-възрастната от него преподавателка по музика Ралица, с която са разведени отдавна, пише сайтът show.blitz.bg

Previous post Готви зад решетките: Андре Токев вече е в Казичене
Next post Певицата Сантра роди дъщеричка, таткото 12 години по-малък