Необичайни места, на които може да срещнеш любовта

Голямата ви любов закъснява за срещата си с вас, дали заради натоварения трафик или заради проблем с навигацията, няма значение. Защо не го улесните като скъсите дистанцията помежду ви, буквално. Как се питате вие? Отговорът на въпроса след малко…

Ако сте посетили всички възможни барове в града си, запознали сте се с всички мъже, с които вашите приятелки са се опитали да ви сватосат и въпреки усилията ви не сте намерили принца, то тогава сменете стратегията.

Потърсете го там, където най-малко очаквате да ви връхлети любовта, не поредната обаче, а истинската. Списъкът ми с нетипични места включва:

1. Улицата/ автобусната спирка

Разхождайки се се разминавате с чаровно момче, което ви гледа с любопитство. Не свеждайте глава, нито се изчервявайте, а просто му се усмихнете. В отговор може да получите същото или пък едно „Здравей!” за начало.

А що се отнася до отегчителното чакане на спирка – кой би могъл да предположи, че след един въпрос като „С кой автобус да стигна до центъра? ” може да последва друг като „ Желаете ли да излезем довечера? ”

2. Влакът/ автобусът/самолет

Пътуването сами ви се струва безкрайно? Ами огледайте се за интересен пътник, който може да ви избави от времевата дупка, в която сте попаднали. Може би и на него му е скучно.

Предложете му от вашите солети и го попитайте на къде се е запътил. По-късно може да обсъждате къде ще ви води следващия уикенд.

3. Киното/ театърът

Прожекцията/ постановката вече е приключила, а отвън, на стълбите, лъчезарен мъж ви спира, за да ви каже, че имате усмивка, за която би дал всичко, което пожелаете. Дайте му шанс и вижте какво ще излезе.

4. Паркът

Обичате да прекарвате времето си, четейки в парка? Книгата е повод за разговор, от който се възползват редица необвързани мъже.

Ако пък сте на разходка с кучето си, то силният му нюх може да ви отведе при специалния човек, с когото вероятно в бъдеще ще се грижите заедно за домашния си любимец.

5. Вкъщи

Звучи невъзможно, нали? Да, ама не! Омръзнало ви е постоянно да чувате от близките си как любовта няма да потропа на вратата ви сама и как трябва да излезете навън, за да я намерите. Не е така! И за да подкрепя тезата си с доказателства даваме няколко примера:

1. Нямате достъп до интернет, уведомили сте доставчика си и ето, че на помощ ви се притичва един страхотен мъж, който освен компютърния проблем, може да реши и този със сърцебиенето ви.

2. Симпатичният ви съсед звъни на вратата, за да ви съобщи, че ще прави купон у тях и би искал да ви покани. Приемете поканата му и нека любовната фиеста започне.

3. Излишно е да споменавам и социалните мрежи, в които имате стотици приятели, някои, от които може да се превърне и в „нещо повече”.

4. Ако къщата ви гори, то ето ви повод да се запознаете с безстрашния пожарникар, който ще потуши пожара в жилището ви, но за сметка на това ще запали друг в сърцето ви. Шегувам се, разбира се, макар да знам, че идеята да бъдете с мъж в униформа е твърде примамлива.

Не се отказвайте, ако в началото не постигнете желания успех. Мъжът мечта е някъде там и се чуди, също като вас, кога и къде ще ви срещне. Мислете позитивно и някой прекрасен ден ще се окажете в прегръдките на човека, който ще ви отведе до олтара.

Previous post Кучетата са по-чувствителни към думите на жените
Next post Митьо Пищова съветва жените да ходят само с богати мъже