Нети се разсъблече и изненада с огромна татуировка

Красивата и талантлива Антоанета Добрева-Нети сюрпризира феновете си с красива актова фотография. Не перфектната физика на актрисата обаче бе това, което привлече вниманието, а масивната татуировка на гърба ѝ.

Макар да не е ясно дали татусът е истински или временен, очевидно е, че с него звездата цели да запечата любовта си към музикалното творчество.

Татусът, заемайки почти целия ѝ гръб, илюстрира един от най-популярните символи в музиката – нотният ключ сол, който позволява да се определи музикалният тон на нотите, като фиксира положението на дадена нота, спрямо която се разполагат останалите, пише „Монитор“.

За „подаръка“ си се похвали самата певица в социалните мрежи, като публикува снимка от творението на голия си гръб.

„И нека музиката бъде с вас“, лаконично написа тя под кадъра.

Припомняме, че в края на 2021 г. Нети, официално стана докторант на Националната Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров“ в специалността “Оперета и мюзикъл”. Това съобщи самата тя с публикация в социалните мрежи. Това се случи след като през 2019 г. тя се дипломира с отличие от Националната Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров“. Певицата завърши магистърска програма в специалност „Оперета и мюзикъл“. Именно тя бе посочена и като отличник на випуска, съобщи тогава гордият ѝ съпруг Добрин Векилов-Дони.

Освен това, Добрева има вече и друга диплома зад гърба си. През 2000 г. тя завърши НАТФИЗ в класа на професор Стефан Данаилов, доцент Илия Добрев и Ивайло Христов и то отново с пълно отличие.

Previous post Елен Колева с публични нападки срещу Яна Маринова
Next post Дай ми любовта! Райна грее в интимна поза с Вергил