Не е за вярване! Катето Евро все още я обича

Катерина Евро не спира да обича и помага на снаха си Таня, въпреки че синът ѝ Сашо Кадиев вече има нова половинка. Актрисата, която гледахме допреди седмица като част от „България търси талант“, търси наематели за караваните на Таня и усилено агитира познати, колеги и приятели да изберат почивка именно в тях, пише „Минаха години“.

Бившата танцьорка Таня, която преди години продаваше парфюми, сега смени попрището и реши да се впусне в туристически бизнес. Тя стопанисва две каравани в популярен български къмпинг и ги отдава на желаещите. Заради пандемията интересът към самостоятелните къщи на колела се повиши сериозно и все повече българи предпочитат да прекарат ваканцията си на метри от плажа самостоятелно вместо наблъскани нагъсто в голям хотел.

В подреждането на караваните на майка си известно време помагаше и малкото Кате – единствената внучка на звездата от „Оркестър без име“. Тя прекара няколко седмици при Таня на морето, преди да се прибере при татко си в София за празника на детето на 1 юни. Двамата се появиха заедно в студиото на „Преди обед“, но срамежливото Кате криеше красивото си личице зад балон. Въпреки че баща ѝ ревностно пази личния си живот, наскоро той призна в интервю за bTV, че живее с красивата манекенка, но поддържа връзка и с Таня.

На въпрос за половинките, Кадиев шокира: „Аз имам две половинки и едно дете“. Дъщеря ми Катето е с Танчето на морето с караваната. Те сега я подготвят. Майка и Танчето имат много работа покрай подготовката на караваните, които вече станаха две“, допълни Кадиев. След като каза няколко добри думи на дългогодишната си половинка Таня, актьорът започна да хвали настоящата си любовница Ивелина Чоева.

„Искам да поздравя Ивелина Чоева, която сигурно гледа в момента. Тя е и моя половинка в някакъв смисъл“, заяви почти заекващо Сашо. Чоева е отблизо година неотлъчно до водещия. За новата снаха на Евро се знае, че е родом от Хасково и от 14-годишна се занимава с моделство. Майка ѝ я записала в модна агенция и така започнала кариерата ѝ, която я отвела в Лондон. „Липсваха ми семейството и приятелите, но никога не бих променила съдбата си. Този начин на живот ме изгради като личност, даде ми и все още дава възможност да опознавам света“, признава брюнетката.

Не работи с никоя модна агенция и сама урежда ангажиментите си.