Не е за вярване! Родна звезда отряза грубо Маги Халваджиян

Удар по егото, който доста го е разтърсил получи продуцентът Маги Халваджиян от екстравагантната водеща на „Мастър шеф“ Силвена Роу. Арменецът, който не е свикнал да бъде отхвърлян, срещнал сериозен отпор от принцесата на кухнята, която категорично отказала да работи за него.

Мис Роу била възмутена от условията, с които Маги и всичките му роднини са се опитали да я привлекат в една от тв продукциите си.

Според Халваджиян офертата му била неустоима – той предложил на шеф Роу да стане ко-водеща на Димитър Рачков в новото му шоу. В продължение на месец Маги, брат му Джуди, че дори и наследникът на Маги – Бебо Халваджиян, се редували да ухажват Силвена, да й свалят звезди и да й обещават още слава. Такава обаче тя си има, съвсем скоро отново ще е в праймтайма като част от журито на кулинарното шоу „Мастършеф“.

Въпреки това, като суетна жена, на Роу й е станала приятна галантността на фамилия Халваджиян, както и специалното внимание, което са й оказали, до момента, в който офертата им не е стигнала до същината си. Идеята да стане част от шоу за забавление на тълпата с второстепенна роля изобщо не й се е оказала по вкуса.

Любопитна подробност е, че последната им среща, която се състояла в Докторската градинка в центъра на София, била с взривоопасен характер. Според свидетели Роу така е напъдила младока Бебо, че той е изфирясал като тапа на шампанско от градския парк.

Освен Маги, Рачков също бил ядосан от решението й. Комикът се надявал да се уреди с екранна партньорка в новото си шоу, с каквато дълги години разполагаше в лицето на Мария Игнатова. Тя обаче не само рязко му обърна гръб като реши да се изявява самостоятелно, но и го смени в постелята си с домораслия интелектуалец Ивайло Нойзи-Цветков