Не можеш да ги бутнеш: Това са 5-те най-хладнокръвни зодии

Има хора, които нищо не може да извади от равновесие и хладнокръвието им е като на серийни убийци. Ето кои са 5-те зодии, които често владеят нервите си до съвършенство:

Везни
Хората от този знак са известни с любовта си към закона и реда, както и с това, че винаги търсят баланса. Те се стремят да запазят мира около себе си, дори ако трябва да носят маска или да се преструват на по-смирени отколкото са всъщност. Тоест, Везните рядко губят своето хладнокръвие, което не означава, че и те не се ядосват. Просто те не допускат негативните емоции да замъглят съзнанието им и да се проявят в поведението им. По-скоро те прикриват яда си пред другите умишлено, защото мразят да влизат в конфликти, пише tialoto.bg.

Дева
Девите също мразят конфронтацията и винаги се опитват да я избягват, често до нездравословна степен. Хората от този знак не само прикриват негативните си емоции, но са и склонни да търпят поведение, което не би трябвало да понасят. Те го правят само и само, за да не разклащат твърде много лодката, в която се возят. Нещо повече, те дори не обичат да изразяват гнева си директно. По-скоро са склонни да проявяват пасивна агресия, вместо директно да казват това, което мислят.

Козирог
Резервираните като поведение Козирози всъщност се ядосват лесно, но не обичат да го показват, за да не се излагат. Те се държат хладнокръвно, надявайки се, че с времето нещата ще се подредят. Това се случва рядко и Козирогът в крайна сметка остава разочарован и огорчен. Ако търпението на ядосания Козирог свърши, той ще експлодира с такава сила, че ще направи грандиозен спектакъл. Но после бързо ще си възвърне спокойствието и умереното поведение.

Скорпион
Скорпионите ще направят всичко възможно дори когато се ядосат – да рационализират ситуацията, за да сведат до минимум щетите. В конфликтни моменти те дори са склонни да се самоизолират настрана, от страх да не избухнат и да не стигнат твърде далеч в яда си. Скорпионът си знае, че изгубили своето хладнокръвие, нищо няма да го спре и той ще се нахвърли грубо срещу своя опонент. Ако някой ви каже, че думите не могат да нараняват, то този човек явно никога не е бил обиждан от Скорпион!

Телец
Телците са хладнокръвни по един особен начин. Те избягват да се ядосват, не защото се страхуват от конфликтите като Везните, а просто защото не виждат смисъл в тях. Телецът няма умишлено да избегне ситуация, която би го ядосала, а просто ще се опита да се направи на разсеян за известно време, с надеждата на другия човек да му омръзне да го притеснява. Бикът се ядосва бавно и трудно, но разярите ли го веднъж, нещата стават опасно сложни. Опитайте се да не достигате до лимита на неговото търпение!

Previous post Секси модел подари на любимия си проститутка за Коледа
Next post Островът, чието море има седем цвята