Не подарявайте тези 5 неща, носят лош късмет

Някои вещи носят лош късмет и привличат нещастието в живота ни. Според езотериците в никакъв случай не трябва да ги подарявате и да ги приемате като подарък. Ето кои са тези предмети:

Ножове, ножици и други предмети с остри ръбове

Това са вещи, които трябва да си купите сами. Смята се, че те натрупват много негативна енергия. Единственият начин да избегнете проблеми е да откупите подаръка си дори и със символична сума.

Часовник

Според езотериците, ако мъж подари часовник на жена си, те скоро ще се разведат. Този подарък не трябва да се прави и между приятели – те ще започнат да се карат и скоро приятелството им ще приключи, пише iwoman.bg.

Портфейл

Смята се, че приемайки нов, но празен портфейл като подарък, човек рискува да загуби късмета си с парите. Затова трябва да поставите монета или хартиена банкнота в портмонето, преди да го подарите.

Перли

Този подарък може да привлече нещастие, загуба и болест. Особено ако перлите се подаряват на жена. Мъниста или обеци с перли бързо ще я доведат до самота и беден живот.

Огледало

По-добре е да купите този мистичен предмет за себе си, ако е необходимо. Огледало, дарено от познат, може да ви лиши от красотата, здравето и финансовото благополучие. Не приемайте като подарък и предмети, които имат огледални фрагменти.

Previous post Тамара Глоба посочи кои зодии ще се радват на късмет през август
Next post Аштън Къчър разкри, че страда от рядко заболяване