Не се удържа: И Ралица Паскалева сложи силикон

И Ралица Паскалева не изостана от модната тенденция с тунинговането. Актрисата е напомпала скромния си бюст с няколко кубика импланти. Половинката на волейболиста Теодор Салпаров и с видимо по-пищна гръд. Оказва се, че д-р Галя Стоянова от хитовия български сериал „Откраднат живот“ се е тунинговала преди около година. За разлика от мнозина обаче, тя е заложила на най-малките импланти, за да стоят гърдите й естествено.

Прави впечатление, че участничката в тазгодишното издание на „Като две капки вода“, където отново си партнира с колегата си Димо Алексиев, залага на неразголени дрехи. Това е и причината, поради която новата й гръд е останала незабелязана толкова дълго време, пише Уикенд.

Красавицата стана майка на малкия Максим преди пет години. Това означава, че е легнала на операционната маса няколко години, след като даде живот на сина си. Именно покрай кърменето на мъника, гърдите й съвсем изчезнали и поради тази причина Ралица решила да заложи на силикона.

Двамата с плейбоя Теодор Салпаров се залюбиха през лятото на 2017 г. Те се сближиха изключително бързо и дори успяха да си направят дете. Макар волейболистът все още да не й е предложил брак, феновете им с нетърпение очакват тяхната сватба. Волейболистът има зад гърба си и още един брак и дете.

Previous post Психолог: Заложете на секса, когато вълнението във връзката е отминало
Next post Лукс до небето: Николета спи в стая за близо 7 бона в Сицилия