Не случи на зетьове: Малката дъщеря на Стоичков разцъфна след развода

Малката дъщеря на Христо Стоичков е разцъфнала две години след развода си с хърватския тенисист Лука Белич. Младата дама е засечена на представление в Народния театър „Иван Вазов”. с блестяща визия и прекрасно настроение. Усмихната Христина отдавна вече не страда за проваления си брак.

От вида на Христина личи, че е оставила зад гърба си всички притеснения и стрес във връзка с развода й преди две години. Бракът на младата жена бе сключен през 2016 г. – три години след запознанството й с Лука Белич. Семейството им просъществува едва 4 години, а според споделеното от бившия съпруг в сръбския „Биг Брадър”, любовта си е отишла цяла година преди официалния развод. В САЩ бракът е бил разтрогнат малко преди началото на 2020 г., а в България, където е сключен, разводът се очакваше през пролетта на същата година.

Като причина за раздялата Лука посочи, че Христина се е държала зле с него. Клюкари твърдят, че тя се е дразнела, защото кариерата му в тениса не е била кой знае колко успешна и той така и не смогнал да осигури на жена си удобствата и лукса, с които била свикнала в дома на супер успешния си баща. Според други слухове, нараненият Лука е сложил рога на жена си и това сложило край на любовта им. Дали действително е станало така, вероятно знаят само двамата бивши съпрузи и най-близките им хора. Факт е обаче, че към днешна дата по нищо не изглежда Христина да има душевни терзания, още по-малко – разбито сърце.

Напоследък тя прекарва все повече време в България, където никога досега не е живяла. Младата жена е родена в Каталуния, а образованието си е получила в САЩ. Логично, тя говори български език с акцент, което обаче не й пречи да си изкарва превъзходно в България. Преди време по-голямата й сестра – Мика, също се беше установила уж за постоянно в родината. След като обаче връзката й с актьора Иво Аръков се разпадна, тя замина за САЩ, омъжи се, роди дъщеря и се разведе. Христина засега няма дете и нищо чудно да срещне нова любов в страната ни, пише „Уикенд“, цитиран от HotArena.