Не чух, не видях, не разбрах! Или как се оправдават различните зодии

Всеки познава човек, който отказва да поеме вината за действията си и винаги може да се оправдае с нещо или някой друг. Оказва се, че това също до голяма степен зависи от зодията ни, така че може да прочетете как се оправдава всеки представител на зодиака:

Овен: Нещо се обърка
Представителите на зодия Овен имат склонност да винят обстоятелствата за това, че не са се справили с нещо или са закъснели например. Проблемът често е извън тях и те са били просто невинни жертви на онова, с което са се сблъскали. Овните трудно ще признаят грешката си, по-скоро ще я припишат на Съдбата.

Телец: Не ми стигна времето
Представителите на зодия Телец не са сред най-организираните. Независимо дали говорим за несвършена работа, или закъснение, често причината е недостигът на време според тях. Най-често Телците се извиняват с леко, но не прекалено досаден, мрънкащ тон и присвиват рамене.

Близнаци: Бях сигурна, че ще стане
Представителите на зодия Близнаци рядко свеждат глава за извинение. Гордостта не им позволява да се признаят за победени. Извинението им най-често е поднесено с твърд тон и изразява увереност в правотата им. Оправданието им никога не е признаване на грешка.

Рак: Не прецених добре
Романтични и леко хаотични, Раците са сред представителите на зодиака, които се чувстват силно виновни. Оправданията им винаги са поднесени искрено и с много притеснение. Те лесно признават погрешната си преценка в ситуацията.

Лъв: Просто исках да стане идеално
Представителите на зодия Лъв са любители на изисканото. Затова и най-често оправданието им за закъснение или недовършена задача е търсенето на „перфектното“. Лъвът се извинява с равен тон и трудно може да бъде изкаран от релси. Но ако оспорите извинението му, спорът бързо би прераснал в кавга.

Дева: Знаех си, че…
Представителите на зодия Дева са силни и уверени, те са перфекционисти във всичко, което вършат. Извиненията им са поднесени на висок тон, с ясна аргументация. Обикновено не подлежат на обсъждане. Дори да сгрешат, Девите не спират да изразяват увереността си в правотата.

Везни: Не беше по моя вина
Представителите на зодия Везни се оправдават с леко приповдигнат тон, но без да губят самообладание. Няма да ги чуете да признават грешката си. По-възможно е да опитат да я припишат на някой друг.

Скорпион: Мислех, че ми каза друго
Представителите на зодия Скорпион никак не обичат да признават вина. Говорите ли директно с тях, може да се окаже, че сами сте си виновни. Скорпионите се оправдават на висок тон и разговорът бързо прераства в скандал.

Стрелец: Разсеях се само за миг
Представителите на зодия Стрелец често се недочули. Оправданията им са кратки и без много емоции, след което спират да говорят за грешките си. Най-често обвиняват разсеяността си за закъснение или несвършена задача.

Козирог: Имах нещо по-спешно
Трудно е да накарате Козирозите да признаят каквото и да е, което ще ги постави в неудобна позиция. Оправданието им най-честно е по-скоро констатация, че нещо не е било свършено, защото се е появило друго, по-спешно и важно. Споровете с тях са трудни, защото добрият тон за секунди преминава в скандал.

Водолей: Колкото и да се опитах, не се получи
Когато започнат да се оправдават, представителите на зодия Водолей ще разкажат дълга и сърцераздирателна история, в която те са правили безброй опити да се справят. Тонът им винаги е тих и търсещ състрадание.

Риби: Мислите ми бяха на друго място
Представителите на зодия Риби живеят в паралелна вселена. И това е често използвано оправдание за грешките им. Няма да ги чуете да спорят разгорещено или да се карат, ще обяснят, ще си кажат аргументите и точка. Обръщат на следващата страница.

Previous post Сензация! Рачков скъса със светски живот, станал отшелник
Next post Почина легендата на френското кино Жан-Клод Кариер