Ники Кънчев е загубил майка си преди дни

Ники Кънчев е изгубил майка си преди няколко дни, писа „Уикенд“. Тъжната вест за смъртта ѝ бе съобщена от брата на водещия – Петко Кънчев, който до ден днешен живее в родния Червен бряг. Това се е случило миналия четвъртък.

„Почивай в мир!“ – така Петко Кънчев обяви в социалните мрежи миналия четвъртък, че е изгубил майка си Пенка. По-големият братът на Ники Кънчев публикува и снимка на възрастната жена. Самият водещ така и не сподели публично за голямата си загуба. В деня, в който брат му пусна своеобразната жалейка, единственият публичен пост на звездата в социалните мрежи бе, че очаква в предаването му по Дарик радио да гостува вокалът на рок бандата „Назарет“ – Карл Сентанс.

Баба Пенка, както познават в Червен бряг майката на Ники Кънчев, си е отишла от този свят на достолепната възраст от 90 години. Навършила ги е през август. Не е известно какви са били отношенията ѝ с нейния популярен син, но батко му Петко е живеел близо до нея и се твърди, че се е грижел за възрастната жена. Говори се, че Ники не е бил в цветущи отношения с брат си.

Носят се слухове сред запознати, че двамата години наред избягвали да се срещат и общували само по официални поводи, когато нямало как да го избегнат. Студенината в отношенията им станала почти непреодолима преди 11 години, когато Петко, който по онова време преподава в Техническия университет в София, е обвинен от свои студенти, че им иска подкупи за оценките, които им пише. Обвиненията така и не са доказани, но хвърлят сянка върху имиджа на Ники.

Previous post Николета Маданска не спи от вълнение
Next post Старата любов ръжда не хваща: Игнатова се затъжи за Рачков