Николаос Цитиридис води „дамата на сърцето си“ с него на работа

Водещият на „Шоуто на Николаос Цитиридис” по Би Ти Ви проявява въображение и чувство за хумор дори при разходката на домашната си любимка Карма. Последните години Николаос като типичен ерген живее под наем с котката си и явно доста добре се грижи за нея.

За да не й е скучно, водещият често я вземал със себе си в офиса на телевизията. Вместо да я разхожда на каишка, заради студеното време, бившият комедиант я носел в чанта.По време на записа на вечерното предаване, рижавата писана оставала в гримьорната му. Николаос често споменава четирилапата си съквартирантка в предаването, но заради подигравките в социалните мрежи, че Карма е дебела, той е ограничил снимките с нея.

„Когато я срещнах, тя беше котка на 4-5 месеца. Запознахме се в една студена, декемврийска вечер в Панчарево. Бях на сватба и излизах да пуша често извън ресторанта. Всеки път когато отварях вратата, тя беше там и сякаш ме чакаше. Първия път ми се покатери по панталона и се шмугна в якето. Дори не каза „здрасти“, а директно ме избра за нейния човек. Това се случи няколко пъти. Накрая на вечерта, след много ракия и танци, трябваше да направя вече лесния избор – шаферката или котката. Взех Карма под якето и я качих в таксито. Събудих се и муцуната й беше до моята”, разказва за първата им среща Николаос.

Кармита, както я нарича водещият, е много разглезена. От самото начало се храни с възможно най-скъпата котешка храна, която се продава у нас. Откакто Николаос е водещ на свое шоу в Би Ти Ви и доходите му нарастнаха неимоверно, той глезел писаната и с прясна сяомга. „Най-много обичам майка ми и котката ми. Моята Карма – дамата на сърцето ми. Тя стана много известна, докато бях вафлен блогър. Зареждам се с цялата енергия на света вечер, когато се прибера и ме посрещне това момиче”, признава Цитиридис.

Оказва се, че освен голямата любов на Николаос, Карма Цитиридис е и първата зрителка на скечовете му. Докато се подготвял за дебюта си като тв водещ, гъркът ежедневно репетирал репликите си пред котката си. Водещият обаче е категоричен, че никоя девойка няма шанс, ако Карма не я хареса и тя не хареса котката му, пише Уикенд. „Много са се потрисали от нея и това за мен е знак, че щом не харесват Кармито, значи нямат работа с мен. Винаги прави впечатление, когато човек има добро отношение към животните и знае как да ги погали, да им говори и да се държи покрай тях”, споделя Николаос.