Николаос Цитиридис омекна, призна за най-хубавото гадже

Николаос Цитиридис може и да не спира да се шегува в ефир, но има една сфера в живота му, в която е абсолютно сериозен и това е любовта. Гологлавият водещ се радва на сериозна връзка от около една година, а с половинката му даже вече живеят под един покрив, издават запознати. За нея се знае, че не е популярна в публичното пространство и работи в рекламна агенция.

„Тя е най-умната, най-красивата и ме кара да се усмихвам широко! Лудо влюбен съм! Никога не съм очаквал, че може да ми се случи!“, признавал е водещият в ефира на Би Ти Ви. В социалната мрежа също нееднократно е хвалил половинката си. „Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!”, доволен е Цитиридис.

Той срещнал любимата си покрай общи познати – веднага си допаднали като характери и начин на мислене. Хора от обкръжението на двойката издават, че рекламистката е много чаровна и мила, а Николаос в действителност бил хлътнал до уши по нея. Подобно на мъжа си, младата дама също харесвала домашните любимци, но отглеждала куче, а не котка.

Водещият често говори за своята писана Карма, за която се грижи с голяма любов. „Преди се смеех на хората, които наричат животните си „моето бебе”, но сега съм готов да си отрежа ръка, крак, какво ли не, само и само да знам, че е добре”, споделял е Николаос за котката си. Заради четириногата си приятелка той се зарекъл, че никога няма да се хване с момиче, отглеждащо куче, но ето че точно това му се случило.

Цитиридис винаги е предпочитал сериозните отношения. С бившата му приятелка Моника дори стигнали до годеж. Той бил само на 20 години, когато поднесъл пръстен на тогавашната си изгора и предложил брак. Двойката започнала да стяга венчавка, но в този момент комикът осъзнал, че са твърде млади за такава важна стъпка.

„Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж”, разказвал е водещият.

Хубавото в случая е, че с бившата му са се разделили без скандали. Въпреки създалата се ситуация, успели да запазят приятелски чувства един към друг, писа Уикенд.