Николаос Цитиридис омекна, призна за най-хубавото гадже

Николаос Цитиридис може и да не спира да се шегува в ефир, но има една сфера в живота му, в която е абсолютно сериозен и това е любовта. Гологлавият водещ се радва на сериозна връзка от около една година, а с половинката му даже вече живеят под един покрив, издават запознати. За нея се знае, че не е популярна в публичното пространство и работи в рекламна агенция.

„Тя е най-умната, най-красивата и ме кара да се усмихвам широко! Лудо влюбен съм! Никога не съм очаквал, че може да ми се случи!“, признавал е водещият в ефира на Би Ти Ви. В социалната мрежа също нееднократно е хвалил половинката си. „Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!”, доволен е Цитиридис.

Той срещнал любимата си покрай общи познати – веднага си допаднали като характери и начин на мислене. Хора от обкръжението на двойката издават, че рекламистката е много чаровна и мила, а Николаос в действителност бил хлътнал до уши по нея. Подобно на мъжа си, младата дама също харесвала домашните любимци, но отглеждала куче, а не котка.

Водещият често говори за своята писана Карма, за която се грижи с голяма любов. „Преди се смеех на хората, които наричат животните си „моето бебе”, но сега съм готов да си отрежа ръка, крак, какво ли не, само и само да знам, че е добре”, споделял е Николаос за котката си. Заради четириногата си приятелка той се зарекъл, че никога няма да се хване с момиче, отглеждащо куче, но ето че точно това му се случило.

Цитиридис винаги е предпочитал сериозните отношения. С бившата му приятелка Моника дори стигнали до годеж. Той бил само на 20 години, когато поднесъл пръстен на тогавашната си изгора и предложил брак. Двойката започнала да стяга венчавка, но в този момент комикът осъзнал, че са твърде млади за такава важна стъпка.

„Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж”, разказвал е водещият.

Хубавото в случая е, че с бившата му са се разделили без скандали. Въпреки създалата се ситуация, успели да запазят приятелски чувства един към друг, писа Уикенд.

Previous post Крокодили пазят съкровището на изгубено кралство
Next post Обрат в отношенията между Криско и жена му