Николета Лозанова гримира мъже

Най-оборотната футболна половинка у нас Николета Лозанова е съсредоточила усилията си в професионален план върху козметичния си бранд. Новото предложение на изкусителната брюнетка е гримове за мъже. Пръв за рекламната й кампания позира любимецът на зрителите от риалити формата „Фермата“ Сами Хоссни.

„Момчетата със сухи устни не са секси“, написа Ни Ло към снимка на Сами, който позира чинно, докато му нанасят гланц. Въпросните хидратиращи балсами за устни всъщност са унисекс, уточни жената до футболиста Ники Михайлов. Сред коментарите в социалните мрежи, редом с хвалби от почитателките на Хоссни,

не липсват и критики

относно това колко „неподходящо за мъжкар“ е това начинание.

Междувременно Сами продължава враждата си с Мис Силикон 2013 Джулиана Гани и съпругът й Илиян Найденов. Той не пропуска да сподели с феновете си какви въпроси за чайове за отслабване получава и съответно какви хапливи отговори им дава. Към дискусията се включи и звездата от хитовия сериал „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши. “Само така, братле!“, написа актьорът с медицински ценз, когато Хоссни за пореден път обяви, че хората не трябва да слушат „инфлуенсъри“, които продават „чай за разстройство“. „Чай, пристягащи колани за корем… бързите начини са само по клавиатурата“, каза Шопов-младши.

Припомняме, че

Хоссни и Гани се хванаха за гушите

в средата на януари. Пръв ръкавицата хвърли фитнес инструкторът, след като публикува видео в Инстаграм с основна тема – чайовете, рекламирани от Джулката и нейния любим. На клипчето се вижда как Сами гледа рекламата на Гани и коментира, че не съществува чай, който да гори излишните мазнини или да премахва стрии. Пищната красавица побърза да отговори на Хоссни, като също засне видео и го публикува онлайн. В него тя нарича сребърния медалист от „Фермата“ 5 „шано инструктор“ и го сравнява с колегата му Ричард Величков, който си навлече подигравки след участието си във „Вип Брадър“.

Нещо повече, Гани заяви, че „огладнелият“ Сами се слави единствено с хубавата си усмивка, която дори „не е по рождение, а дело на стоматолог“. Това развесели последователите на Хоссни, тъй като самата Джулиана

има множество корекции

по външния си вид. Тогава Гани даде заявка, че ще съди Сами.

„Това не е първият опит с цел трупане на популярност на лица, които са абсолютно нищо и не са известни. Много се ядосах. Как бих заложила своето име, името на семейството си, с някакви фалшиви продукти? В заключение, засега, искам да кажа, че разбирам завистта и злобата. Живеем здравословно и рекламирам само такива продукти. Този, който оплю чая и моето име, ще бъде съден и ще му се иска публично извинение“, изповяда се почти през сълзи тя.