Николета Лозанова избра драг кралици за ангели

Плеймейтката Ни Ло направи любопитен избор за новата си линия към козметичния бранд, който стартира миналата година – с нейните продукти ще позират драг кралици. Това стана ясно от социалните мрежи, където артистките Дженифър Бенедикшън, Африка Бенедикшън и Авра сами разкриха новината.

На една от снимките виждаме Авра, облечена с бял костюм, синя перука и гримирана с продуктите на Лозанова. Дженифър и нейната „дъщеря“ Африка пък издадоха за предстоящия проект във видео чат, който заснеха мигове след завръщането си от снимките за козметичната линия.

Самата Николета все още не говорила за новото си решение, но се очаква проектът да бъде готов за София прайд на 12 юни, където драг кралиците също ще бъдат част от своеобразното шествие. Причината – исторически драг кралиците, които са мъже, имитиращи силно преувеличен женски образ с цел сценична изява, почти винаги са били част от ЛГБТИ движението за права на тази общност.

Припомняме, че Дженифър, Африка и Авра се разписаха с участие и в последния клип на фолк певеца Галин към песента му Viva la noche/ „Катакомба“. Преди това пък Бенедикшън младша (Африка) придоби популярност, като се качи на сцената на „България търси талант“ и изненада публиката със липсинг съчетаване на изпълнение от Ейми Уайнхаус и български народни танци.