Николета Лозанова лъже, че е бизнесдама

Преди две години българският вариант на Ким Кардашиян – Николета Лозанова, гръмко обяви че пуска своя марка козметика. Плеймейтката направи сайт където предлага сенки, черви, ружове и хайлайтъри. Постепенно разраства бизнеса си и пуска нови продукти.

Оказа се, че Ни Ло е само лице на бранда, който носи нейното име. Самата Николета няма фирми на свое име, а марката и с козметика е собственост на Омар Махмуд Мохамед, Ангел Тодоров Димитров, Александър Василев Бранков, научи „Уикенд“.

Пловдивчанката никога не е фигурирала в Търговския регистър.

Бившият еротичен модел заблуждава, че тя е собственичка на фирмата и червилата, които продава. Това всъщност не е първата ѝ лъжа.

Преди време Ни Ло пусна линия бельо, която уж беше нейна, но впоследствие се изпокара с истинските собственици и заяви, че брандът вече не е неин. Гащите и сутиените с името ѝ се продават и до днес. Истинските собственици Румяна Дураие и Тинка Стоилова продължават да произвеждат бельото.

„Тайната съставка на моята успеваемост в живота е „отдадеността“ и тъй като винаги се фокусирам в едно направление, сега мой единствен приоритет е козметичната ми линия. В този ред на мисли, официално съобщавам, че линията за бельо вече не е фокус на моята дейност. Поради разногласия относно качеството на продуктите, взех решение да се оттегля от бранда“, оповести самата Николета преди време.

Тя добави, че решението ѝ е категорично и е въпрос на време юридически да напусне фирмата. Всъщност Лозанова не е напускала фирмата, защото тя никога не е била нейна. Най-вероятно пловдивчанката си е дала името и лицето срещу солиден хонорар. Николета явно е взела пример от Ники Михайлов, който преди 5 години излъга, че отваря чалга клуб в „Студентски град“.

„Винаги избирам да съм част от най-доброто! Стани част от една нова ера в нощния живот на София“, написа преди години силиконката, за да промотира бизнес начинанието, което уж е нейно и на половинката ѝ Ники. Бързо се разбра, че плеймейтката и вратарят нямат нищо общо с клуба, просто са се представяли за негови собственици.

Previous post Елен Колева се настани в леглото до жената на Евгени Будинов
Next post Любо Нейков стартира нов сериал по bTV