Николета Маданска роди още едно на Венелин Петков

Николета Маданска роди втора мъжка рожба на бившия си шеф в Би Ти Ви Венелин Петков днес. Наследникът на двойката се казва Михаил и заедно с щастливата майка се чувства отлично в болница „Надежда“.

Бившата спортна журналистка си мълчеше, докато стана на практика невъзможно да крие наедрялото си коремче. Въпреки че внимателно подбираше кадрите, които качва в социалните мрежи, в края на октомври блондинката вече не можеше да скрие своята бременност.

Маданска и половинката й Венелин Петков криха до последно втората бременност до край, както беше за първата.

Николета много искаше бързо да роди пак, след като първото отроче почти не й създаваше грижи. „Ако трябва да съм честна, с баща му не разбрахме какво са колики и безсънни нощи. Бременността ми също протече леко. Все очаквах да ми се гади, да ми се ядат определени храни, да ме боли кръст, да ми отичат краката – неща, от които се оплакваха мои познати, но на мен не се случиха. Реалността се оказа по-хубава от очакванията!”, разказва Маданска за трепетите на майчинството преди година. И си призна, че е готова за още едно бебе, при това в най-скоро време. Категорична е, че иска да има две деца преди да навърши 40 години.

Previous post Кои са най-популярните българи в Instagram за 2021 г.
Next post Сексуален тормоз: Украинка изнасилвала трима поредни съпрузи