Никол Станкулова качи снимка със закръгленото й коремче

Синоптичката Никол Станкулова разбуни духовете в социалните мрежи и обърка последователите си. Причината – тя качи снимка по бански и къси панталони, на която изпъкваше закръгленото й коремче. Малко след това тя сподели фотография със същия тоалет, на която обаче прозират ребрата й. Възможно е обаче фотосът да е обработен с фотошоп.

При първия кадър последователите я засипаха с многобройни въпроси за бременността й, за която се спекулира от дълго време насам. Според запознати тя ще гушне втора рожба през есента.

Припомняме, че през ноември 2018 година тя роди първата си дъщеричка Теа. Тя взе името на баща си – милионерския наследник Теодор Минев, който развива бизнес в IT сектора и е дългогодишният приятел на Никол.

Както е известно обаче, водещата пази ревностно личния си живот и тогава до последно не издаваше, че е в очакване на наследник, като за бременността й се разбра случайно, след като се появи неин кадър с наедряло коремче в социалните мрежи. Първоначално Никол не издаде и кога точно е родила дъщеричката си, както и какво е нейното име.

Previous post Наталия Кобилкина сбъдна мечтата си
Next post Тежка разлъка: Дони зарязал Момчил с писмо, след 20 г. пак са заедно