Нина Добрев отново е на крака след инцидента с мотоциклет

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев отново се изправи на крака, сподели самата тя през изминалите дни в профилите си в социалната мрежа. Актрисата все още носи шина и патерици, но изглежда, че възстановяването ѝ върви по план, а тя не губи настроението и добрия си дух през това време. Без да се изолира от общността дори и в такъв тежък момент, Нина прие да гостува в телевизионно предаване, в което направи няколко крачки без помощта на патерици.

Преди по-малко от две седмици Нина се подложи на тежка операция на крака, след като претърпя инцидент с мотоциклет в края на май. 35-годишната актриса публикува снимки от подготовката за операцията и непосредствено след нея, като разкри, че в следващите месеци ѝ предстои дълъг възстановителен период и вместо селфита от екзотични дестинации, на които са свикнали, последователите ѝ ще виждат все повече снимки на крака ѝ.

Нейният приятел Шон Уайт е плътно до нея и се грижи нищо да не ѝ липсва. Въпреки недоброто ѝ здравословно състояние, звездата от „Дневниците на вампира“ не е загубила борбения дух и позитивизма си.

„Живея на ръба… и често падам от него“, гласи вече описанието ѝ в Инстаграм.

Към края на май Нина сподели снимки, на които показа как се е решила да кара мотоциклет, но не дълго след това пада от него и чупи левия си крак на няколко места. Филмовата кариера на актрисата ще бъде сложена на пауза за следващите няколко месеца, докато трае възстановяването ѝ.