Нина Добрев се разходи по шортички из Атина

Актрисата с български корени Нина Добрев, която стана известна с ролята си на Елена Гилбърт в сериала „Дневниците на вампира“, през последните няколко седмици е в Гърция за снимките на новия си филм „Зидарят“, пише Greek City Times.

Снимките се провеждат в Солун, но Нина реши да напусне македонската столица за малко и да се озове по слънчевите улици на Атина, продължава изданието, цитирано от Блиц.

Папараците я заснеха в супер летен тоалет в Глифада с гаджето ѝ Шон Уайт, който наскоро се оттегли от кариерата си на професионален сноубордист и скейтбордист.

Канадската актриса от български произход съчета класически дънкови шорти с почти бяла риза и бели маратонки. Ежедневният тоалет беше завършен от чанта Saint Laurent с кръстосано тяло и чифт очила с костенурка.

Известната двойка се намираше в морския квартал Глифада, наслаждавайки се на разходките си и прегръдките си, а Нина раздаваше усмивки на фотографите.

Снимките на „Зидарят“ започнаха в Солун миналия месец. Според информация на GR Times, филмът се снима в студиото на Millennium Nu Boyana Greece и Nu Boyana Bulgaria. Студиото е създадено от гръцко-американския продуцент Джон Калафатис, главен изпълнителен директор и съосновател на York Films в Ню Йорк.

Заместник-кметицата по култура и туризъм на Община Солун изрази радостта си, че Солун е избран за снимките на филма.

В „Зидарят“ някой изнудва ЦРУ, като убива чуждестранни журналисти и прави така, че да изглежда, че агенцията е отговорна. Тъй като светът започва да се обединява срещу САЩ, ЦРУ трябва да убеди своя най-брилянтен – и непокорен – боец да излезе от пенсия, като го принуждава да се изправи срещу тъмното си минало, докато разплита международния заговор.

Добрев, която участва в „Дневниците на вампира“ и „ХХХ: Завръщането на Ксандър Кейдж“, ще се присъедини към Арън Екхарт от „Тъмният рицар“ в това, което обещава да бъде наситен с екшън трилър, режисиран от Клифхангър и режисьора на „Умирай трудно 2“ Рени Харлин.

Previous post Музикални войни! Тото и Кали захапаха Глория
Next post Защо Мария Илиева носи венчална халка?