Ниските или високите мъже имат по-добър сексуален живот?

Процентът на задоволство при сексуални партньори с еднакъв ръст се оказал по-малък – 54% и още по-малък – 50,3% при двойките, в които мъжът е по-нисък. Проучване установило, че високите мъже имат по-богат и по-пълноценен сексуален живот в сравнение с останалите, пише Metro, цитиран от trafficnews.bg.

Изданието цитира анкета, проведена от компания за хранителни добавки сред 1000 души. 58% от респондентите, които били по-снажни от партньорката си, се хвалели с чудесен полов живот.

Учените обясняват получените данни с факта, че по-снажните мъже с по-ниски партньорки имат по-голяма увереност във физиката си. 64% от респондентите, попадащи в тази група, се считали за по-атрактивни физически и за по-желани като сексуален избор. Неслучайно 60% от анкетираните мъже изразили желание да са с поне няколко сантиметра по-високи, за да бъдат по-желани.

Това се отнасяло с еднаква сила и за дамите. 36% от тях биха искали техният любим да е с няколко сантиметра по-снажен. Една четвърт от мъжете респонденти биха увеличили ръста си по хирургически способ, ако това е възможно, установила анкетата.

Previous post Помните ли Здравко от Биг Брадър? Няма да повярвате с какво си изкарва хляба
Next post 5 зодии винаги закъсняват и винаги имат оправдание