Новата любов на Мария Игнатова празнува веднъж на 4 години

Ивайло Нойзи Цветков стана една от най-обсъжданите и интересни за аудиторията личност след като стана ясно, че той е новата любов на Мария Игнатова.

Той има прелюбопитна биография до този момент. Един от създателите на несъществуващото вече списание Егоист. Освен това е първият главен редактор на българското издание на Плейбой, на списанията MAxim и „Една седмица в София“. Роден е на 29 февруари, затова празнува само веднъж на 4 години.

Известен е и като футболен коментатор на английското първенство и е горещ фен на родния Левски. Освен, че има удивителна култура, той пее и свири на няколко инструмента, сред които пиано и китара. Като млад е свирил в рок банда, от където е прякорът му Нойзи – „шумен“.

Отделя повече от 20 години от живота си на музиката, но после губи интерес. Днес рядко свири и слуша музика, предпочита книгите, чете по 7-8 наведнъж. Възпитаник е на Националната гимназия за древни езици и култура, което обяснява факта, че говори 7 езика, в това число латински и старогръцки.

Макар да завършва право, истинската му страст остава писането. Известно е, че е имал връзки с редица красавици, но винаги е пазел интимното си житие в тайна с изключение на последната си любов с Мария Игнатова. Той има дъщеря Анна на 11 години, за чиято майка не споменава и дума, пише Галерия.

 

Previous post Мъжемелачката Даяна най-накрая избра правилния мъж
Next post Глория стана баба, Симона кръсти бебето си на…