Новата „Мис Плеймейт“ 2020: Провокирам мъжете и тяхното въображение!

Ева Славова стана новата и последна носителка на титлата „Мис Плеймейт“ 2020. Жени Калканджиева, „Мис България“ 2012 Габриела Василева, „Мис Плеймейт“ 2019 Михаела Тодорова, топ гримьорът Пепа Стоянова и DJ Дамян избраха именно русата фурия като най-достойна за короната.

За първи път в историята на конкурса, обаче имаше две победителки. Фаворит на публиката стана известната като “неосъществената кметица на Момин проход” – Диана Габровска. Победителките ще си разделят бутиковата корона, чек за 20 000 лв. и чисто нов луксозен автомобил от Мазерати.

Новата „Мис Плеймейт“ 2020 Ева Славова е на 31 години от град София. Майка е на 9-годишно момиченце и танцува в нощни клубове от 10 години. В интервю за Traffic news, блондинката споделя, че вниманието към от страна на мъжката половина се е увеличило доста повече, след наградата от конкурса. Тя е категорична, че не съжалява за нито една от корекциите по себе си, но към момента няма намерение да променя нещо.

 

– Как се чувствате като новата носителка на титлата „Мис Плеймейт” 2020?

– Все още съм в еуфория, не осъзнавам напълно победата, но съм изключително щастлива!

– С какво мислите, че спечелихте журито?

– Винаги съм се стремяла да се откроявам от тълпата, без да подценявам останалите момичета, мисля че успях да покажа себе си и да се откроя. Опита ми на сцена определено беше от полза.

– Станахте ли приятелка с някоя от другите участнички?

– Всички момичета от конкурса са ми приятелки. Всяка има плюсове и минуси, както и аз. Освен конкуренция обаче ние бяхме и сплотен екип.

– Какво мислите да направите със спечелената сума и… как ще разделите с Мазератито с Диана Габровска?

– Обмисляме да похарчим парите за коледни подаръци, а за колата – ще направим график.

– Вие имате 9-годишна дъщеря, как тя реагира на вашата победа?

– Ами не пожела да гледа повторението на конкурса, за сметка на това попита дали ще и купя нещо с наградата. Знаете, децата имат съвсем различни интереси.

– В момента има ли мъж до Ева Славова и ако не, какъв трябва да бъде човекът до вас?

– Има и е точно това, от което имам нужда – грижовен, всеотдаен и ме подкрепя във всичко.

– Колко интервенции имате по себе си и съжалявате ли за някоя от тях?

– Имам интервенции и не съжалявам за нито една от тях. Гърдите си направих миналата година, а съвсем скоро нослето.

– А коя е следващата, която бихте си направили?

– Нямам намерение да променям нещо друго. Не виждам нищо лошо в това човек да подобри някои неща, но не ми харесва когато хората губят мярката за естетика.

– Кое е най-неприличното предложение, което сте получавали?

– Сега има някаква тенденция да се изпращат голи снимки на мъжки атрибути. Даже нямам думи за този подход към комумикация.

– Смятате ли, че след като вече сте носителка на титлата „Мис Плеймейт” ще имате повече внимание от мъжката половина?

– Със сигурност. Вниманието стана по-глямо още в началото на конкурса. Радвам се, че провокирам мъжете и тяхното въображение. Гоня доста по-високи цели от тази, а и внимание никога не ми е липсвало.

– Тази година за първи път участие в конкурса взе транс-плеймейтка! Какво мислите за Симона и смятате ли, че занапред трябва да се даде по-голямо поле за развитие на „различните”?

– За мен различни няма. Светът е доста разнообразен. Симона освен всичко, с което я свързват беше доста силен конкурент в конкурса. Притежава красота и сексапил в изобилие.

– Имате ли фаворит от носителките на титлата „Мис Плеймейт” до момента? Коя е тя?

– Харесвам Жанет Осипова и Михаела Тодорова. Имат доста различни осанки, но просто като ги погледнеш си сигурен, че не е имало по-добри от тях сред техните конкурентки. И двете в момемта се развиват доста успешно във всяко начинание, което подхванат.

– Какво ще е първото нещо, което ще направите след края на пандемията?

– Ще пътувам.

– Какви са амбициите и целите ви оттук насетне?

– Както обикновено, имам милион идеи в главата си. До края на годината съм си дала отстрочка да подредя ясно целите си, за да може да бъде по-лесно и тяхното реализиране.

COVID-19 сложи края на една епоха. Печатното издание на Playboy спира да излиза, а този месец беше и последният финал на легендарния конкурс Playmate Of The Year, създал имена като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Нора Недкова, Светлана Гущерова, Ася Капчикова, Жанета Осипова, Михаела Тодорова.

Previous post Ева Веселинова се показа гола и мноооого бременна
Next post Седемте грешки на жените в секса