Новата „Мис Плеймейт“ 2020: Провокирам мъжете и тяхното въображение!

Ева Славова стана новата и последна носителка на титлата „Мис Плеймейт“ 2020. Жени Калканджиева, „Мис България“ 2012 Габриела Василева, „Мис Плеймейт“ 2019 Михаела Тодорова, топ гримьорът Пепа Стоянова и DJ Дамян избраха именно русата фурия като най-достойна за короната.

За първи път в историята на конкурса, обаче имаше две победителки. Фаворит на публиката стана известната като “неосъществената кметица на Момин проход” – Диана Габровска. Победителките ще си разделят бутиковата корона, чек за 20 000 лв. и чисто нов луксозен автомобил от Мазерати.

Новата „Мис Плеймейт“ 2020 Ева Славова е на 31 години от град София. Майка е на 9-годишно момиченце и танцува в нощни клубове от 10 години. В интервю за Traffic news, блондинката споделя, че вниманието към от страна на мъжката половина се е увеличило доста повече, след наградата от конкурса. Тя е категорична, че не съжалява за нито една от корекциите по себе си, но към момента няма намерение да променя нещо.

 

– Как се чувствате като новата носителка на титлата „Мис Плеймейт” 2020?

– Все още съм в еуфория, не осъзнавам напълно победата, но съм изключително щастлива!

– С какво мислите, че спечелихте журито?

– Винаги съм се стремяла да се откроявам от тълпата, без да подценявам останалите момичета, мисля че успях да покажа себе си и да се откроя. Опита ми на сцена определено беше от полза.

– Станахте ли приятелка с някоя от другите участнички?

– Всички момичета от конкурса са ми приятелки. Всяка има плюсове и минуси, както и аз. Освен конкуренция обаче ние бяхме и сплотен екип.

– Какво мислите да направите със спечелената сума и… как ще разделите с Мазератито с Диана Габровска?

– Обмисляме да похарчим парите за коледни подаръци, а за колата – ще направим график.

– Вие имате 9-годишна дъщеря, как тя реагира на вашата победа?

– Ами не пожела да гледа повторението на конкурса, за сметка на това попита дали ще и купя нещо с наградата. Знаете, децата имат съвсем различни интереси.

– В момента има ли мъж до Ева Славова и ако не, какъв трябва да бъде човекът до вас?

– Има и е точно това, от което имам нужда – грижовен, всеотдаен и ме подкрепя във всичко.

– Колко интервенции имате по себе си и съжалявате ли за някоя от тях?

– Имам интервенции и не съжалявам за нито една от тях. Гърдите си направих миналата година, а съвсем скоро нослето.

– А коя е следващата, която бихте си направили?

– Нямам намерение да променям нещо друго. Не виждам нищо лошо в това човек да подобри някои неща, но не ми харесва когато хората губят мярката за естетика.

– Кое е най-неприличното предложение, което сте получавали?

– Сега има някаква тенденция да се изпращат голи снимки на мъжки атрибути. Даже нямам думи за този подход към комумикация.

– Смятате ли, че след като вече сте носителка на титлата „Мис Плеймейт” ще имате повече внимание от мъжката половина?

– Със сигурност. Вниманието стана по-глямо още в началото на конкурса. Радвам се, че провокирам мъжете и тяхното въображение. Гоня доста по-високи цели от тази, а и внимание никога не ми е липсвало.

– Тази година за първи път участие в конкурса взе транс-плеймейтка! Какво мислите за Симона и смятате ли, че занапред трябва да се даде по-голямо поле за развитие на „различните”?

– За мен различни няма. Светът е доста разнообразен. Симона освен всичко, с което я свързват беше доста силен конкурент в конкурса. Притежава красота и сексапил в изобилие.

– Имате ли фаворит от носителките на титлата „Мис Плеймейт” до момента? Коя е тя?

– Харесвам Жанет Осипова и Михаела Тодорова. Имат доста различни осанки, но просто като ги погледнеш си сигурен, че не е имало по-добри от тях сред техните конкурентки. И двете в момемта се развиват доста успешно във всяко начинание, което подхванат.

– Какво ще е първото нещо, което ще направите след края на пандемията?

– Ще пътувам.

– Какви са амбициите и целите ви оттук насетне?

– Както обикновено, имам милион идеи в главата си. До края на годината съм си дала отстрочка да подредя ясно целите си, за да може да бъде по-лесно и тяхното реализиране.

COVID-19 сложи края на една епоха. Печатното издание на Playboy спира да излиза, а този месец беше и последният финал на легендарния конкурс Playmate Of The Year, създал имена като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Нора Недкова, Светлана Гущерова, Ася Капчикова, Жанета Осипова, Михаела Тодорова.