Нова работа, дъжд от пари и бурна любов за тези зодии до края на август

Август идва доста ярък, бурен и непредсказуем, твърдят астролозите. На база наблюденията си на първата половина на месеца, те споделят какво могат да очакват представителите на всяка зодия до края на август.

В началото на август повечето от знаците се стремяха да защитят своята гледна точка независимо от всичко и скандали не липсваха. След 12 август Меркурий смени своя знак и влезе в Дева. Така вече можете да си вършите рутината, да подредите документите си. Ще бъде много по-безпроблемно и по-ефективно, отколкото по всяко друго време на годината, успокояват астролозите. Според експерти от 16 август до края на месеца неочаквана любов може да озари живота на някои хора.

От една страна, Нептун буквално ще ви опияни и очарова. Затова, за да не се пристрастявате, гледайте по-често небето, разхождайте се с избраника си от всяка една от водните стихия и мислете с главата си, това ще ви съдейства да не изпадате в неприятни ситуации, добавят астролозите.

Овен, Телец, Лъв, Водолей

Ще трябва да работите доста повече от това, което ви се заплаща за тази работа. Не се притеснявайте, това е временна история. След месец всичко ще влезе в своите релси, но все пак обърнете внимание на работата, съветват експертите.

Близнаци, Скорпион, Стрелец, Везни

През август ще получите възвръщаемост на това, което сте правили преди, където сте се включвали и сте били възможно най-активни. Сега е моментът да извлечете ползите. Ако преди сте работили усилено, определено ще получите награда, убедени са астролозите.

Дева, Рак, Козирог, Риби

Ще имате шанс да намерите нещо ново в работата си: или ще ви бъде предложено да работите по нов проект, или ще ви бъде предложена интересна от финансова гледна точка работа. Не отказвайте, съгласете се и се забавлявайте. Направете крачка напред и тогава всичко ще бъде наред с вас, обобщават астролозите.

Previous post Деси Цонева в мини бански: Не съм перфектна. Но съм истинска
Next post Колко са думите за секс в българския език? (18+)