Нова сапунка с турска хубавица тръгва през януари

Родните почитатели на турската актриса Хазар Кая ще могат да плакнат очи по нея още през януари. Хубавицата, която придоби световна слава с ролите си в „Забранения плод“ и „Огледален свят“ се завръща с новия сериала „Нашата история“.

Сапунката стартира на 11 януари (понеделник) в ефира на Diema Family. Епизодите ще се въртят всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 ч., а партньор на Кая ще бъде Бурак Дениз („Любовта не разбира от думи“, „Кварталът на богатите“).

Сериалът разказва за живота на бедно истанбулско семейство. Филиз (Хазал Кая) – най-голямото дъщеря в семейството, посвещава живота си възпитанието на по-малките си братя и сестри, след като майка им ги напуска, а баща им се отдава на алкохола. Рахмет е най-голям от братята си, той завършва училище и предстои да кандидатства в университет. Хикмет е тайно влюбен в забранено за него момиче, а Кираз е добросъвестната и нежна.

Фикрет е този, който мисли единствено за себе си, а най-малкият от всички е Исмет. Един ден Филиз среща Баръш (Бурак Дениз) и двамата се влюбват един в друг. Разбира се, те не подозират колко изпитания им е приготвил животът и колко прегради ще трябва да преодолеят, за да останат заедно.