Нова тежка раздяла в живота на Наталия Гуркова

Наталия Гуркова доскоро се носеше на крилете на нова любов, но уви – щастието ѝ не продължи дълго. Вдовицата на убития бизнесмен Джордже Михалевич имаше връзка със заможен банкер, но според запознати вече се е разделила с него. Разлъката настъпила преди няколко седмици, твърдят хора от обкръжението ѝ.

Близки до дългокраката брюнетка издават, че 3 години след загубата на съпруга си тя най-сетне открила нова любов и била готова да продължи напред, ала плановете ѝ за пореден път се объркали. Сега Гуркова отново е сама и се е отдала на развлечения с приятелки, ако съдим по последната ѝ активност в социалната мрежа.

Интимните отношения на бившата миска и 50-годишния бизнесмен започнали през пролетта. Според слуховете децата на Наталия не го харесвали и това довело до край на връзката, като подробностите не са известни. Дали има и друга причина за раздялата – Гуркова мълчи по въпроса.

Близките на красавицата са доволни, че тя все пак e успяла да си стъпи на краката въпреки ударите, които ѝ нанесе съдбата. Наталия неведнъж е споделяла, че е благодарна за подкрепата на роднини, приятели и фенове. „Tрудно ми е, но се справям! Възмутена съм от клюките, които се разнасят! Внушава се, че покойният ми съпруг Джордже е бил измамник и едва ли не е заслужил участта си. Не, това не е вярно! Той стана жертва на жестоката престъпност в ЮАР, от която никой не е застрахован! Той просто нямаше късмет и попадна в престрелка!“, коментирала е самотната майка.

Михалевич бе убит в близост до Йоханесбург през 2018 г. Тогава южноафриканските медии съобщиха, че похитителите проследили автомобила на черногорския бизнесмен, спрели точно до него на червен светофар и го застреляли през страничното стъкло на колата.

Не е тайна, че бизнесът на Джордже не беше съвсем легален, макар че Наталия винаги го е защитавала. През последните години от живота му го застигнаха и финансови тревоги, с които започнаха и проблемите в брака му. Заговори се, че жена му е имала няколко извънбрачни авантюри. Чаровната брюнетка обаче така и не призна, че семейството им е преминавало през криза.

Запознати твърдят, че заради богатото криминално досие на съпруга си хубавицата загубила съня и спокойствието си. Разтревожена за живота на двете си деца бившата миска напусна окончателно ЮАР преди няколко години и заживя с майка си в столичния квартал „Младост“. За смъртта на Михалевич тя научила по телефона от южноафрикански полицейски инспектори. В продължение на седмици Наталия не можела да се отърси от първоначалния шок, пиела и антидепресанти. Едва наскоро успяла да се съвземе и да започне живота си oтначало, най-вече заради децата си Джорджия и Кристиян.

След убийството на съпруга си Гуркова излезе извън светлините на прожекторите. Тя отдавна е загърбила модния подиум, почти не дава интервюта, нито пък говори за личния си живот, пише „Уикенд“.

Previous post Aктрисата София Маринкова се готви за второ бебе
Next post Двоен размер! Жана Бергендорф е напълняла неузнаваемо