Новите избори: 100 Кила победи Слави в „Капките“

Запомнящото се артистично изпълнение на Милица в ролята на 100 Кила й донесе първа победа в „Като две капки вода“ Сезон 9 – All Stars.

„За първи път те виждам толкова да се забавляваш – изпълнението ти беше феноменално!“, заяви Юлиан Вергов след ипоявата на певицата, която създаде шумно парти в компанията на Лора Караджова.

Най-впечатляващата вечер от началото на сезона представи на публиката истинско шоу с незабравими дуети, обичани изпълнители и вечни български хитове. След предизвикателствата на различни езици, Софи Маринова запя и на турски за преобразяването в Галя от КариZма и техния хит – Yurudum

Братя Аргирови се превърнаха от дует в трио с участието на FIKI, който получи поздравления от журито. На сцената прозвучаха хитове като „Как си ти“ и „Гот е“, а култовият тандем показа някои от своите запазени движения.

За образа на Любо Киров Къци получи подкрепата на Сантра, която огласи песента „Без теб“. Малко по-късно самият Любо остави ролята на зрител и отново застана под светлините на прожекторите за трио с Орлин Павлов и Поли Генова. На певицата се падна предизвикателството да направи образа на Графа в компанията на емблематичните музиканти.

Азис запя с близначките Алекс и Влади, създавайки един от най-добрите си женски образи в шоуто. Преобразявайки се в Мария Илиева, Михаела Маринова изправи публиката на крака в компанията големия Васил Найденов.

Вечерта продължи с впечатляващо артистично изпълнение на Рафи в ролята на Слави Трифонов. Изпълнителят, който беше поздравен от журито за детайлите и умението на образа, направи дует с Годжи.

Следващата седмица Софи Маринова ще бъде Фреди Меркюри, а Поли Генова ще се върне към женските образи с Едит Пиаф. Азис ще изучи движенията на Шакира, а Къци ще бъде бунтарката Аврил Лавин. FIKI ще запее едно от култовите парчета на Тина Търнър, а Рафи ще бъде екзотичната звезда Далер Мехли, Михаела Маринова ще покаже друга версия на Майли Сайръс, а Милица – Витас.