Новите мечти! Мегз се готви да стане майка

Откакто пенсионираната дизайнерка Мегз избра да емигрира в Дубай, тя не спира да публикува екзотични снимки от так, които редовно са придружени от философски размисли за живота. Както знаем, тя все повече се стреми към естествената визия заради духовното си израстване, а преди време дори се сбогува с хиалурона, изкуствените мигли и екстеншъните. Очевидно новият ѝ живот в мегаполиса я подтиква да продължи в този дух и дори да публикува снимки, на които съвсем не е толкова перфектна, колкото сме свикнали да я виждаме в Инстаграм.

Откакто е в Дубай, публикациите на Мегз имат доста по-духовна насоченост, а наскоро направи много лично признание. Всъщност между редовете излизат няколко любопитни факта, за които не сме подозирали до този момент, но сякаш един се открои, пише woman.bg.

Дизайнерката сподели, че най-голямата ѝ мечта е да стане майка и дори има татуировка, посветена на това. Мегз разкри още истини за себе си със следните думи:

„Скъпи приятели, днес тук е голям празник- Eid Al Adha-Байрям. Казват, че на този ден Архангел Задкиел спрял Авраам да принесе в жертва на Бог сина си Исаак. Днес е празникът “На готовността да умрем, за да се родим за истинския живот в Любовта на Бог”. По тялото си имам 4 татуировки. З са свързани с разбиранията ми за ЖИВОТа. А 4-тата е име MADLEN- огромната ми мечта да дам ЖИВОТ.

На 18 години чух в училище една английска поговорка. The world is my oyster. Много ме грабна. Беше толкова уау за мен. Означаваше, че както мидата е способна да направи от прашинката перла, така само ти си способен да направиш от прашинките (боклуците и болката на мидата) в теб най-голямата скъпоценност. Тогава направих 1-вата си татуировка. На крака си, на арабски и 12 години тази татуировка буквално, бъдейки на краката ми, ми даваше посока в живота. Боже, само ти знаеш, колко боклуци и колко болка изкарах от мен. Ма, нали това беше начинът да стана перла, та вървях. И така, тази година бях готова. Изхвърлих и последната зависимост от себе си и щях да ставам перла. И пак краката ми, без да осъзнавам, ме отведоха в арабския свят. Дори не знам защо, усетих го толкова силно, че се грабнах и без мн да мисля заживях тук. И може ли да си представите.

Преди няколко дни един познат, арабин, вижда татуировката ми и казва, че на крака ми не пише нищо за перли и миди. Пишело: “Това е Земята, планетата, държавата, която си избрах”. Моляяя?! Бях написала това на 18. С Google translate и повярвайте ми не съм подозирала какво всъщност съм написала. Още по-малко съм подозирала, че един ден ще дойда ТУК!?…

Тези дни видях най-красивото небе, което някога съм виждала… направих снимка. И за пръв път не поправих дори една прашинка в нея (а аз винаги вс поправям и в живота,и в снимките -особено небето). Нищо, нито мен, нито цветовете, нито контраста дори. За пръв път обичах вс на снимката -точно каквото е и бях готова да го покажа точно каквото е. Усещах истинската си същност “да правя перли, а не онази болка от зависимостта от прашинките”. Бях приложила любовта, мъдростта и истината в мен и за пръв път се чувствах истински ЖИВА и ФИЗИЧЕСКИ СИЛНА. АЗ НА ПЪТЯ СИ. Благодаря ти, Господи. Обичам те“.

Previous post Звезда от „Фермата“ стана татко
Next post Димо Алексиев тества част от битките в „Игри на волята“