Новите си силиконови гърди извади на показ Емануела

За провокативната певица това е трети чифт импланти, които си поставя. С всеки следващ бюст Емануела вероятно търси не само по-добро качество, но и по-големи размери. Този път тя е надула пазвата си с внушителните 1450 кубика силикон, което автоматично я превръща в каймака на кръшния жанр, що се отнася до гигантски гърди.

Емануела щедро разхожда новите си гърди по време на участие в чалготека в Студентски град в столицата. Умишлено залага на рокля, която едва-едва прикрива бюста ѝ, и почерпените фенове с охота се наслаждават на горните интимни части от тялото ѝ. Дрехата трудно удържа напъна на изкуствените бомби, които аха да разкъсат роклята и да стане още по-горещо в нощното заведение, пише hotarena.net.

Фенове побързаха да се пошегуват, че с новата визия Емануела вече е порнозвезда и на мига може да направи блестяща кариера във филмите за възрастни, както вече сториха някои българки.

Първите импланти на певицата били скромните 350 кубика. Емануела ги сложила няколко години след раждането на първия ѝ син „ей така за самочувствие“, както обича да казва самата изпълнителка.