Новият мъж на Джулиана Гани е барета

Джулиана Гани е като обезумяла в последните няколко дни, но причината не е липсата на сина ѝ Давид, за който толкова тъжеше и очевидно с днешна дата, бащата Илиян с право е задържал при себе си.

Малката Джулка е в Шри Ланка, но мъжка компания изобщо не ѝ липсва, защото е взела със себе си своята жива секс играчка. Преди дни тя показа на последователите си в Инстаграм как се целува с непознат мъж в дискотека. С този си ход остави почитателите без думи, а с днешната ѝ снимка, направо могат да останат с пръст в уста.

Татуираният мачо официално се показа в Инстаграм профила на Гани, като даде да се разбере, че той е този, който мачка сочните ѝ форми. Под снимката обаче заваляха куп негативни коментари с адекватни критики. „Зов за внимание… тъжна гледка“, „А до вчера ревеше,че ти изневерявали и ти взимали детето“, „Дано детето ти не ти гледа инстаграма….“, „Засрами се! Имаш дете!“, „Пластмасата как е на пипане“ са една малка част от упреците към риалити фурията. Много от тях обаче са изтрити собственоръчно от Джулката, става ясно от коментиращите. „Браво, Джулка! Печелиш награда за най-скоростно триене на коментари. Изключи ги, миличка, недей да се тормозиш да триеш един по един.“

Но кой всъщност е любовника на Гани? Източници на HotNews разкриха, че той е барета и участва в специализирани акции по задържане на престъпници. По всичко личи, че Джулка е силно хлътнала по лошото момче, щом го взе със себе си и на почивката си в Шри Ланка.