Новият мъж на Диляна Попова помага в грижите за сина ѝ

Слухът, че заможният ресторантьор Лъчезар Захариев е новият мъжът до Диляна Попова, се потвърждава от скорошни събития. Вече има и фото доказателство, че двойката е заедно, след като папараци на „Уикенд” заснеха Диляна и бизнесмена да прибират заедно сина ѝ Борил от училище. Второкласникът учи в Музикалното, като понякога от клас го взима и баща му Асен Блатечки, допълва изданието.

Диляна и новият ѝ любим посрещнаха хлапето след часовете му и го заведоха до покара колело в Докторската градина. Велосипеда на малчугана бизнесменът изкара от багажника на мощния си джип.

41-годишната хубавица, която изглежда сякаш времето е спряло и годините никак не ѝ се отразяват, иска да възпита и у сина си афинитет към двигателната активност. Борил кипи от енергия и ако не я изразходва спортувайки, става прекалено буен.

В слънчевия есенен следобед актрисата и манекенка бе облечена с дънки, тениска и риза, а на гърба си носеше раница. Понеже беше огладняла, тя държеше в ръка плик с печени ядки и от време на време слагаше по някой солен фъстък в устата си. Синът ѝ пък си пийваше сок, а новият ѝ партньор се наслаждаваше междувременно на чаша ароматно кафе.