Новият мъж на фолк певицата Роксана е престъпник?

Преди около месец фолк певицата Роксана призна в телевизионно интервю, че е подала документи за развод с по-младия си мъж. Към днешна дата събитията в личния ѝ живот си остават доста пъстри, защото изглежда, че тя вече му е намерила заместник.

От публикации в социалните мрежи става ясно, че певицата е залюбила немски бандит и това се е случило още преди да получи официален развод от мъжа си Александър.

Във фен страница, посветена на Роксана във Фейсбук наскоро се появи публикация от LifeOnline.bg, която гласи, че изпълнителката има афера с главатар на фракция от известната в Германия рокерска групировка „Ангелите на Ада“ (Hells Angels), които, макар и да се представят просто като фенове на мощните мотори, имат печалната слава на едни от най-злите бандити в Европа.

Досиетата на някои членове на бандата са пълни с обвинения в сводничество, трафик, рекет, убийства, обири и т.н., гласи тиражираната информация. Скорошни папарашки снимки пък показват как 37-годишната Роксана пазарува в голям хипермаркет под зоркия поглед на трима здрави охранители, които носят отличителни белези на „Ангелите“.

На въпрос на Елза Парини в лайф в ТикТок фолк певицата направи опит да отрече информацията, че е в близки отношения с мъж от криминалния контингент в Германия, но снимките показват съвсем друго.