Новият на Гери-Никол я ползва за прикритие?

След почивката си във Венеция Гери-Никол даде повод за шушукания. Певицата има ново гадже след краха с ММА боецът Даниел Илиев.

Говори се, че в града на любовта, изпълнителката е била с новия си, а след като се завърна на родна почва, тя наля още масло в огъня.

Последната ѝ снимка в Instagram я показа с атрактивен мъж, а посланието им шашна всички.

„Никой не може да ни спре! Защото любовта ни е истинска и без никаква сделка“, пише певицата под кадъра, на който позира с фризьорът Мартин Гешев.

Паметливи обаче припомнят, че същият доста нежен мъж циркулираше и в компанията на фолк певицата Мария, която пък очевидно след като завърза ново гадже, го е „уволнила“ от приятелския си кръг. Какви ги върши сега Марто с Герито, не можем и да гадаем, но се доверяваме на спомените си, че младият мъж обича да се движи в женска компания само като приятел и ползва известните дами като прикритие и реклама, пише сайтът за клюки и светски новини HotNews.

Още когато Мария се щракаше с Гешев се заговори, че не може да ги свързва повече от приятелство, защото младежът имал други сексуални влечения. Затова нищо чудно и „романът“ с Герито да е просто поза и пиар, както бе в случая с Мария, която се снимаше как опипва Гешев, но когато срещна истински мъж с пари като Мирослав, мигам го забрави.

Previous post Звезда от „Братя“ разкри голяма тайна за себе си
Next post Антония Петрова развя огромни задни прелести в Дубай