Новото гадже на Черната Златка е заможен адвокат

От известно време Златка Димитрова следва максимата, че щастието обича тишината. Запознати издават, че смуглата плеймейтка има нов мъж в живота си, ала нито говори за него, нито го показва в социалната мрежа. Преди брюнетката водеше доста демонстративен живот, но след като си изпати в любовта, стана по-потайна.

Близки до Черната Златка твърдят, че актуалният мъж до нея е заможен адвокат. В продължение на няколко години силиконката живееше в родния си град Бургас, но заради гаджето си се премести в столицата.

Атлетичната брюнетка си даде малко време след раздялата с фитнес инструктора Кирил Танев, преди да се впусне в романтични отношения. Тя преживя не една или две несполуки в миналото, но този път била обнадеждена, че е открила подходящия партньор за нея.

Преди години Димитрова загуби първото си дете в напреднала бременност и си внуши, че има направена черна магия, пише „Уикенд“. „Сблъсквала съм се с много неискрени хора! Много съм страдала и плакала!“, разказвала е бургазлийката. За щастие, по-късно тя отново забременя и роди сина си Миро, но пък се раздели с бащата Мирослав Недев.

С днешна дата Златка се старае да поддържа прилични отношения с бившия си в името на детето им. „Винаги е добре дошъл, ако иска да види малкия. Двамата прекарват известно време заедно“, коментирала е плеймейтката.

Прави впечатление, че от известно време тя страни от светския живот и много рядко се появява в светлините на прожекторите. Брюнетката се изнесе в Бургас и твърдеше, че там се чувства много по-спокойна, но заради новия си мъж се завърна в София.

Адвокатът разполагал с просторно жилище, в което се настанила и Златка. Юристът приел сина ѝ с отворени обятия и тя била много впечатлена от този факт. Бившият ѝ Кирил Танев не бил толкова отворен към детето и това била една от причините да се разделят, освен изневерите му.

Атлетичната дама работи като инфлуенсър в социалните мрежи, макар че не е сред най-високоплатените. Занимава се и с хобито си – бодибилдинга. Доскоро Златка тренираше с много големи тежести, но вече е по-умерена и е добила по-женствена форма.

Previous post Златка Райкова ще смени силикона след раждането на второто си дете
Next post Помните ли сладката Супер Бианка?! Рак, развод и фалит преобърнаха живота й