Ново начало за Деси Бакърджиева след загубата на Филип

Актрисата Деси Бакърджиева се осмели да покаже втората най-голямата радост в живота си – малката Вививан. Блондинката роди през пролетта, но показа лицето на бебето едва в края на август.

Като майка, актрисата практикува бебеносене. За да бъде съвсем близо до нея си и да се чувства комфортно, Деси често слага малката Вивиан в слинг.

Коронавирусът отнема живота на бащата на Вививан – Филип, който умира малко преди тя да се роди. Строителният инженер е ученическата любов на Деси и двамата се познават повече от 30 години, припомнят от ladyzone.bg.

„Сближихме се, когато родителите му починаха при автомобилна катастрофа. Загубих един изключителен приятел, защото се познаваме от много години. Още като ученик ми бе казал, че много харесва имената Ана и Вивиан. Знаеше, че очакваме дъщеря… Трудно ще й обясня липсата на този човек. Всяко момиче има нужда от баща. Сигурна съм, че Филип винаги ще е до нея по някакъв начин и ще я закриля“ – сподели Деси Бакърджиева в „Тази събота и неделя“.

Актрисата има и по-голяма дъщеря, която носи името Ана-Мария, която вече е на 18 г. Тя й помага в отглеждането на Вивиан, а също така е успяла да извади майка си от трудния период след смъртта на таткото на Вививан.

„На тази възраст да имаш дете е по-добре осмислено и осъзнаваш стойностните неща в живота. Вивиан ми дава крила за много неща. Да си майка е най-хубавата работа на света“ – разказа още Деси Бакърджиева

Previous post Мария на седмото небе: Измъкна ултраскъп подарък от любовника си
Next post Най-високите хонорари на звездите в сериалите