Ново развитие! Златка заплаши Благо със съд

Бившата плеймейтка Златка Райкова побесня срещу бащата на детето си Благой Георгиев и разкри неща за личния им живот, които преди това премълчаваше.

Повод за това стана гостуването на Благо в предаване на bTV, в което той и майка му я засегнаха. Блондинката бе подтикната от свои фенове да каже неща, които по думите ѝ умишлено е пазила в тайна.

Златка първо разкри, че Георгиев не е в никак добро финансово положение и че е трябвало тя да издържа семейството и детето им – Благойчо, като е работила безспирно, за да го прави и да плаща кредитите на семейството.

„След това, което се случи днес, той ще вижда детето ми само чрез съд“, заяви Златка, с което бръкна дълбоко в раната на футболиста – това, че не може да вижда сина си от руската танцьорка Есмер.

На фона на екшъна между двамата бивши влюбени дойде интересен коментар от страна на старата приятелка на Златка – Николета Лозанова, която подкрепи родителите на Благо в атаката срещу Райкова и определи думите им като „много проницателни“. По-късно Благой Георгиев изтри поста си в „Инстаграм“, а с това и думите на Николета.

Previous post Тита проговори за раздялата с Недко
Next post Затвори устите на клюкарите! Ето какво направи Краси Радков с колата от „Капките“