Нов любовник! Кой заведе Венета Райкова на море?

Венета Райкова има нов любовник, похвали се самата тя в социалната мрежа. Писателката и водеща изкара горещ уикенд на морето в компанията на актуалното си гадже. Тя показа малка част от него на снимка, но така и не разкри самоличността му. На кадрите се виждат само ръцете и скъпият му часовник.

„Имайте смелост да избягате от всичко, което ви прави нещастни!”, написа блондинката като послание към почитателите си. Тя от доста време следва точно този принцип и признава, че се чувства удовлетворена. Водещата е на 48 години, но не е изоставила интимния си живот и редовно си намира мъже за секс. Казва, че ги предпочита по-млади от нея и добре сложени. Райкова доскоро не си търсеше сериозна връзка, но пък покрай новия ухажор може и да е размислила.

Авторката не бестселъри е споделяла, че вече не вярва в любовта, защото след определена възраст хората не са толкова лековерни и стават по-прагматични, а не романтични. Затова разчитала на младите ѝ обожатели да я забавляват и да повдигат духа ѝ. „За блясъка в очите ми и щастливото излъчване допринасят положителните емоции и вътрешния мир, който постигнах, качествената храна, сън, и разбира се – отличен секс без компромиси с красиви вдъхновители, от които се зареждам с много енергия”, доволна е популярната писателка.

Венета допълва, че засега няма кой знае какви планове за лятото. Тя обича да релаксира край басейна в комплекса, където живее, за радост на съседите ѝ от мъжки пол. Неотдавна дори имала кратка авантюра със свой комшия, но там тръпката бързо угаснала. Както вече стана ясно, на хорозонта се е появило ново лъвче, което да топли леглото ѝ. През изминалите дни Райкова е била на кратка морска почивка с него, но не издава точната дестинация, за да поддържа мистерията около себе си.

Водещата категорично вярва в свръхестественото. Навремето известният духовен учител Гал Сасон ѝ предрекъл чрез картите Таро, че ѝ предстоят изпитания в личен план и точно това се случило. Малко след това водещата се развела с дългогодишния си съпруг Тихомир Георгиев, но вярва, че раздялата им е била за добро. С днешна дата те са запазили добри приятелски отношения и се грижат равностойно за 13-годишния им син Патрик. Не е известно дали Тишо има нова жена до себе си след разлъката с Венета, тя също мълчи по въпроса, но е категорична, че сега е много по-щастлива и свободна. „Битовизмите убиха брака ни. Никога не сме си изневерявали, все още много се уважаваме, а и детето ни ще ни свързва завинаги”, коментирала е писателката.

Тя не крие, че силно вярва в свръхестественото. В най-важните моменти от живота си блондинката е получавала знаци от съдбата, които се изразявали в пророчески сънища. Когато започнала да се занимава с писане, имало период, в който всеки ден виждала около себе си бели пера. „В продължение на месец около мен падаха перца. Знам, че тогава ангелите бяха с мен!”, разказвала е Райкова, която винаги е била с положителна настройка към случващите се около нея събития.

Венета е убедена още в силата на картите Таро и в прераждането. Тя два пъти се е подлагала на регресия при Гал Сасон. Te са близки от години и блондинката често се е допитвала до него по различни въпроси. По време на втория сеанс тя разбрала кoй e убиeцът ѝ oт прeдишен живoт. Водещата била под хипноза и видялa, че събитиятa oкoлo нacилcтвeнaтa ѝ cмърт ca ce cлучили прeди някoлкo вeкa във Франция. „Oтврaтитeлeн пaрaдoкc – чoвeк, към кoгoтo cи изпитвала силни чувcтвa в тoзи живoт, ме e удушил в прeдишeн! В гoлeми рaзмиcли cъм, oткaктo cвърши рeгрecиятa! Нe мe пуcкaт eмoциитe oщe!”, изповядвала се е Райкова. Въпросният мъж бил една от големите ѝ любови в миналото, но нещата между тях така и не се получили.