Нов обрат! Ето кой е мъжът до Емануела

Поп фолк певицата Емануела се събра за пореден път с възлюбения си Мартин Николов, по-известен с прякора си Елвиса.

Двамата бяха забелязани да купонясват заедно в хитова дискотека в Студентски град в компанията на още две приятелски семейства.

Няколко часа след полунощ веселата компания се настани в едно от вип сепаретата в клуба, а част от присъстващите останаха силно изненадани, че виждат Емануела отново в компанията на бившия си възлюбен.

Припомняме ви, че при последната им раздяла певицата обяви, че Мартин ѝ е изневерил и тогава заяви, че в сърцето ѝ винаги е имало място само за един мъж, но това не е той.

От статусите ѝ в социалните мрежи пък стана ясно, че е силно огорчена от факта, че друга жена е била в обятията на любимия ѝ, макар самата изпълнителка да твърдеше, че не е обидена от случилото се.

Явно всичко вече е в графа простено, защото видимо двамата се забавляваха от сърце, а Емануела дори не пропусна да грабне и микрофона.

Същата вечер в куба участие имаше колежката ѝ Ариа, която като видя празнуващата компания, веднага се отправи към сепарето и няколко пъти поздрави Емануела, като на финала ѝ предаде щафетата за няколко песни. Самата певица с кеф попя, макар да не бе на работа, а на купон, като демонстрираше изключително добро настроение.

Previous post Каква беше годината за Михаела Маринова
Next post Ето къде са гледали най-много порно през 2021 г.