Нов скандал разтресе мрежата: Алек бил с друга през цялото време

Седмици след края на третия сезон на „Ергенът“ романтичното риалити продължава да вълнува аудиторията в социалните мрежи. Нова интрига със сюжет, достоен за труски сериал, се заформи там, намекващ за неподозирани факти от интимния живот на Алек Младенов.

Става дума за любопитен чат, в който участва и популярната тв водеща и инфлуенсър Андреа Банда, разкриват от „Блиц“. От дискусията в него излизат някои доста фрапиращи подробности със скандален привкус, свързани с Ерген №3.

Някой споделя, че от самото начало Алек е бил наясно със ситуацията и с участничките в шоуто, както и с това при коя искал да бъде точно.

„Ергенът, като се върнал в София, и веднага звъннал на… И ѝ казал, че още от втория ден знаел, че никоя не става, и че иска да се върне при…“, гласи едно от изказванията в чата, събудило най-много реакции.

„Леле, защо съм такава клюкарка и искам да го споделя с всичките си 87 457 последователи“, пише и Андреа Банда, хвърляйки темата в допълнителни размисли.

Въпросният чат ражда сред потребителите в мрежата и феновете на шоуто подозрението, че Ергенът Алек най-вероятно е бил наясно с всичко от самото начало, а чувствата на момичетата, борещи се епизод след епизод за сърцето му, с цената на всевъзможни удари под кръста, изобщо не са означавали нищо за него.

Дали истината ще излезе наяве, само бъдещето може да покаже, пише woman.bg.