Нов удар в скандала между Джулиана Гани и Илиян Найденов

Професионалната изкусителка Джулиана Гани се оказа истинска кралица на скандала. Макар че двамата с Илиян отдавна се зарекоха, че няма да продължат медийния цирк след бурния край на брака си, силиконовата хубавица хвърли поредната бомба.

Вече научихме, че русокоската бързо е забравила бащата на детето си и има връзка с друг мъж, която е започнала много преди раздялата ѝ с Илиян. За това свидетелства и самият бивш на Мис Силикон като дори посочи, че това е актьорът Станислав Яневски, но това така и не бе потвърдено.

Межудвременно макар и в момента да е щастлива на любовния фронт, Гани продължава да сипе обиди по адрес на бившия си. И едно от последните ѝ сторита го доказва.

Тя сподели поредното лично съобщение, което е получила в Инстаграм по повод раздялата ѝ с Илиян. Не е известно от кого е, но определено е някой, който подкрепя решението на Джулиана да се разведе. Но дали това няма да е последният удар, който силиконката нанася по егото на Илиян, или циркът ще започне отново, вероятно много скоро ще разберем, пише Woman.bg.

Previous post Ивайла Бакалова захвърли дрехите в Дубай
Next post Джена се вихри бременна на сцената