Нов удар за Джулиана Гани, скриха й детето

Трудните моменти за Джулиана Гани явно тепърва предстоят. Силиконката взе решение да се раздели с мъжа си Илиян Найденов, след като го хвана във виртуална изневяра, но това, което ѝ се стовари на главата сега, е повече от неприятно.

Тези дни блондинката се върна от почивка в Кан, но още с кацането бе посрещната от доста неприятна новина, която я докара направо до истерия. Виновен за всичко отново е бившият ѝ, пише вестник „Телеграф“.

Оказва се, че Илиян Найденов е решил да скрие детето на Джулката и поне засега отказва да ѝ го върне, защото се надява по този начин да накара силиконката да преосмисли решението си за развода и двамата да изгладят отношенията си.

„Илиян не иска да ми даде Давид и това е много глупаво, защото детето трябва да върви с майка си. Той отказва да ми го докара в Пловдив или София. Държи го в Монтана, а сторитата, които прави с Давид са с цел да разчувства хората и аз да изляза майка, която не си иска детето. А истината е, че от четири дни му се моля да ми го доведе, но той отказва.

Неговата майка т.е. бившата ми свекърва, също отказва да го вразуми с предтекст, че тя го гледа много хубаво, нищо не липсва на детето, гледали го перфектно“, възмутена е риалити звездата от поведението на възрастната жена и наследника ѝ.

Previous post След зверската катастрофа: Животът на Карамански-младши се преобърна
Next post Кристиан Костов изпадна в депресия, бори се с тежки паник атаки