Нов хит в нета: Ивана се наконти и тръгна към…

Фолк певицата Ивана винаги е успявала да впечатли феновете си със своя позитивен поглед към живота. Преди дни певицата на народа отново го направи, този път чрез клипче, заснето на паркинга на магазин в Пловдив. Напук на сложната ситуация, с типичното си чувство за хумор и вяра, че по-доброто предстои, тя публикува забавното видео от своя автомобил в Instagram.

Неведнъж Ивана е споделяла, че автомобилът й е не само средство за придвижване, но и място, превърнало се в неизменна част от живота й – гардероб, място за техника, а понякога и гримьорна. На фона на лайв изпълнение на един от своите хитове – “Аз съм твоя”, изпълнителката откровено признава:

“Облякох си новия кат дрехи, направих си косата, гримирах се… и се прибрах вкъщи. Какво време дойде…“, пише със закачка Ивана.

Видеото за кратко време се превърна в инста-хит, а мнозина не само го прегледаха, но и побързаха да се включат с коментар. Теди Александрова, Наталия Кобилкина и Борислав Соколов – Бони са сред популярните лица, които поздравиха Ивана, а неочаквано към дискусията се присъедини и дъщерята на певицата – Теодора, която споделя, че очаква нейното позвъняване.

По всичко личи, че социалните мрежи заемат все по-голяма част от ежедневието на известните личности, където те могат с отворено сърце да споделят с феновете това, което правят, да ги поздравят и да общуват спокойно, докато клубната сцена отново ги събере за истински емоции и незабравими моменти.