Нож в сърцето на Рачков! Бръкна се с 30 бона и загуби всичко

Неприятни проблеми от финансово естество не дават мира на Димитър Рачков. Комикът, както много наши сънародници, понесе удари заради пандемията.

Още три дати от шоуто на Рачков отпадат от турнето му. Комикът съобщи,че за „огромно свое съжаление“ се налага да отложи „Забраненото шоу на Рачков“ във Велико Търново, което беше предвидено за тази вечер и още две от датите за Варна – на 12 и 13 ноември. Според запознати загубите му заради отменените прояви възлизат на минимум 30 000 лв. Като се има предвид, че цените на билетите варират от 20 до 60 лв, наемите на залите също са разход, както и рекламата, за която предварително е заплащал.

„Скъпи приятели, за огромно свое съжаление се налага отново да отложа „Забраненото шоу на Рачков“ във Велико Търново на 10.11 и Варна – 12 и 13.11. Както знаете, всички обществени мероприятия в Търново са отменени засега, заради влошаващата се епидемиологична ситуация у нас. По същата причина прецених да отложа представленията и във Варна“, обяви водещият в Инстаграм, пише Хотнюз.

За да си върже гащите, че шоуто му е успешно и се радва на голям успех, той изтъкна: „До тук турнето мина повече от успешно в Бургас, Русе, Шумен, Пловдив и София – зала “ Арена Армеец“, макар и при намален брой зрители, заради изискванията на ситуацията, в която сме всички ние. Бяхте страхотна публика! Благодаря от сърце! Смятам, че правилното решение сега е да направя пауза, защото нищо не е по-важно от здравето ни.“

Новите дати за отложените представления ще бъдат определени в зависимост от развитието на Covid ситуацията. Закупените вече билети ще са валидни за новите дати, но ако прецените, имате възможност да ги върнете и да получите парите си обратно. „Благодаря ви за разбирането, доверието и търпението! Вярвам, че скоро ще се срещнем и ще се смеем заедно! А до тогава – бъдете здрави!“, обнадежден е комикът.